SanDisk SSD düşük yazma ve okuma

Merhabalar. Ortalama 1 yıl önce SanDisk 120 GB SSD Plus satın aldım. Bugün hız testi yaptığımda ürün sitesinde veren değerlerden daha düşük yazma ve okmua hızı gördüm. Ürün sitesinde 530 MB/s okuma, 310 MB/s yazma sunarken, benim SSD diskim CrystalDiskMark 7 uygulamasında daha düşük yazma okuma hızı veriyor. Forumdaki veya başka kaynaklardaki her şeyi denedim düzelmedi. SSD yazılımı güncel, Windows trim aktif ve sata aygıtları güncel. Sizce ne yapmalıyım?

Ekran Görüntüsü (1).png

1583071190450.png

1583071332851.png

Kusura bakmayın geç cevap verdiğim için.

Güncel sürüm 1066.

Maalesef güncel sürümün bağlantısını bulamadım. Bulduklarım da 1063 sürümüne aitti. Sadece bir tane buldum, o da DriverPack yazılımını indirmemi istiyordu. O tür programlar da asla indirmem.

"Sürücüyü Güncelleştir" düğmesini deneyin bakalım. Olmazsa SSD'yi değiştirmekten başka yapacak pek bir şey yok.

Ekleme: Ayrıca SSD'nin sağlığı da dikkatimi çekti. TBW değerini aşmadıysanız %86 çok düşük.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı