NazDrovya Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 119 26 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. SSD Firmware güncellemesi yapmak istiyorum ama güncel diyor. Ama YouTube falan baktığım zaman yüksek gözüküyor benim sürümümden. Bunun başka şekilde güncelleme şansı falan var mı? ISO dosyası gibi.
Merhaba arkadaşlar. SSD Firmware güncellemesi yapmak istiyorum ama güncel diyor. Ama YouTube falan baktığım zaman yüksek gözüküyor benim sürümümden. Bunun başka şekilde güncelleme şansı falan var mı? ISO dosyası gibi.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 26 Mayıs 2021 #11 NazDrovya dedi: 1 ya da 2 Genişletmek için tıkla... Bence iyi dayanmış, ama hızlar gittikçe böyle düşecek. Ömrü bence 1-2 yıl daha var sonrasında SSD çok yavaşlar. Artı 0 Eksi
NazDrovya dedi: 1 ya da 2 Genişletmek için tıkla... Bence iyi dayanmış, ama hızlar gittikçe böyle düşecek. Ömrü bence 1-2 yıl daha var sonrasında SSD çok yavaşlar.
KS KS NazDrovya Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 119 26 Mayıs 2021 #12 Gokberk_DRY dedi: Bence iyi dayanmış, ama hızlar gittikçe böyle düşecek. Ömrü bence 1-2 yıl daha var sonrasında SSD çok yavaşlar. Genişletmek için tıkla... anladım Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: Bence iyi dayanmış, ama hızlar gittikçe böyle düşecek. Ömrü bence 1-2 yıl daha var sonrasında SSD çok yavaşlar. Genişletmek için tıkla... anladım