MCpastel Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:56 #1 SSD veya HDD modeli SanDisk Ultra Bu SSD'yi bir yerden almıştım, garantisi hâlâ var. SSD'yi nasıl garantiye verebilirim veya direk aldığım yere götürüp onlar mı versin? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-10-12 at 13.54.52.jpeg 168,9 KB · Görüntüleme: 10 WhatsApp Image 2025-10-12 at 13.52.47.jpeg 83,8 KB · Görüntüleme: 10
Bu SSD'yi bir yerden almıştım, garantisi hâlâ var. SSD'yi nasıl garantiye verebilirim veya direk aldığım yere götürüp onlar mı versin?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.604 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Bugün 14:09 #2 MCpastel dedi: Bu SSD'yi bir yerden almıştım, garantisi hâlâ var. SSD'yi nasıl garantiye verebilirim veya direk aldığım yere götürüp onlar mı versin? Genişletmek için tıkla... Faturası gerekiyor garantiye verebilmen için, aldığın yere de verebilirsin servisine de. Garanti Hizmetleri | Sandisk Oyunseverler, dijital fotoğrafçılar ve günlük kullanıcılar için hız, güvenilirlik ve enerji verimliliği ön planda tutularak tasarlanmış yüksek performanslı SSD'ler, hafıza kartları ve USB Flash Diskler. shop.sandisk.com Buradan RMA oluştur.
MCpastel dedi: Bu SSD'yi bir yerden almıştım, garantisi hâlâ var. SSD'yi nasıl garantiye verebilirim veya direk aldığım yere götürüp onlar mı versin? Genişletmek için tıkla... Faturası gerekiyor garantiye verebilmen için, aldığın yere de verebilirsin servisine de. Garanti Hizmetleri | Sandisk Oyunseverler, dijital fotoğrafçılar ve günlük kullanıcılar için hız, güvenilirlik ve enerji verimliliği ön planda tutularak tasarlanmış yüksek performanslı SSD'ler, hafıza kartları ve USB Flash Diskler. shop.sandisk.com Buradan RMA oluştur.