MCpastel Decapat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #1 SSD veya HDD modeli SanDisk Ultra Bu SSD'yi bir yerden almıştım, garantisi hâlâ var. SSD'yi nasıl garantiye verebilirim veya direk aldığım yere götürüp onlar mı versin? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-10-12 at 13.54.52.jpeg 168,9 KB · Görüntüleme: 18 WhatsApp Image 2025-10-12 at 13.52.47.jpeg 83,8 KB · Görüntüleme: 18
Bu SSD'yi bir yerden almıştım, garantisi hâlâ var. SSD'yi nasıl garantiye verebilirim veya direk aldığım yere götürüp onlar mı versin?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.550 Çözümler 49 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 12 Ekim 2025 #2 MCpastel dedi: Bu SSD'yi bir yerden almıştım, garantisi hâlâ var. SSD'yi nasıl garantiye verebilirim veya direk aldığım yere götürüp onlar mı versin? Genişletmek için tıkla... Faturası gerekiyor garantiye verebilmen için, aldığın yere de verebilirsin servisine de. Garanti Hizmetleri | Sandisk Oyunseverler, dijital fotoğrafçılar ve günlük kullanıcılar için hız, güvenilirlik ve enerji verimliliği ön planda tutularak tasarlanmış yüksek performanslı SSD'ler, hafıza kartları ve USB Flash Diskler. shop.sandisk.com Buradan RMA oluştur.
MCpastel dedi: Bu SSD'yi bir yerden almıştım, garantisi hâlâ var. SSD'yi nasıl garantiye verebilirim veya direk aldığım yere götürüp onlar mı versin? Genişletmek için tıkla... Faturası gerekiyor garantiye verebilmen için, aldığın yere de verebilirsin servisine de. Garanti Hizmetleri | Sandisk Oyunseverler, dijital fotoğrafçılar ve günlük kullanıcılar için hız, güvenilirlik ve enerji verimliliği ön planda tutularak tasarlanmış yüksek performanslı SSD'ler, hafıza kartları ve USB Flash Diskler. shop.sandisk.com Buradan RMA oluştur.