Sandisk SSD Okuma/Yazma Yapamıyor - Secure Erase

maxicp

Hectopat
Garantiye yollayacak olsam sorunu nasıl tamınlıyacağım? Servis Point'e attığım mailde sorunuzu kısaca anlatın diyordu. Bu sorunu nasıl anlatabilirim? Veya yollamadan çözebilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: SSD içine Far-Cry 4 attığım (şans eseri) zaman aniden 200 mb/s okuma yapıp oyunun yükleme ekranı hızlıca doluyor oyuna başlayabiliyorum.
Not 2: Yayınlanmış firmware güncellemesi yok.
Not 3: Hiç bir test programı ile SSD'nin okuma yazma hızına bakamıyorum hepsi hata veriyor dosyayı yazamadığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'ye SanDisk SSD Dashboard ile Secure Erase yapar mısınız?

Servis notu için SSD'im okuma yazma yapmıyor demeniz yeterli.
"Drive when this bootable was created is: serial number" yazdı, silebilmiş miyim?

Henüz işlem tamamlanmamış. Eğer bu ekranda takılı kaldı ve ilerlemiyorsa klavyeden Enter the Device Name kısmına /dev/sdb yazıp enterlayın.

Yaptığım zaman altta gibi oluyor;

İlk başta ki yerde mi hata yapıyorum acaba? Ben hiç bir düğmeye basmıyorum.

@MF Sandisk SSD Dashboard'a kısa ve uzun hata tarama testi var ikisi de sorunsuz diyor, acaba sorun donanımsal mı? Kablolar gevşemiş olsa hiç gözükmez disk değil mi?

Sandisk SSD Dashboard hakkında bilgisi olan var mı?

Disk dev/sdb olarak geçiyor. Yazılanları iyi okuyun. dev/sda yazıyorsunuz!
Yaptım ama kabloyu çıkartın derken bilgisayarın kendi kablosu mu yoksa diskin kablosu mu? Ben güç kablosunu çıkardım -batarya takılıyken- fakat "security frozen" yazıyor.
"Type 'y' after HOT-PLUG - 'n' to abort" derken y'ye bas sonra n'ye bas mı demek istemiş?

@Recep Baltaş dediğinizi yaptım ama sorunu düzeltemedim.

Kabloyu çıkarıp takın derken SSD'nin kendi kablosu mu yoksa bilgisayarın güç kablosu mu?

Bilen yok mu acaba?

Biçimlendirmeye çalışıyorum (hızlı biçimlendir kapalı şekilde) fakat aşırı yavaş biçimde biçimleniyor. Yaklaşık 47-50 saatte sadece %9 olabildi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• P_20150307_095202_HDR.jpg
    342,9 KB · Görüntüleme: 300
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…