BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 22 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün SSD'nin sağlık durumuna baktım. Sağlık durumunda ise %93 diyor sence attığım fotoğraflardaki değerlerde bir sorun var mıdır? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 24,4 KB · Görüntüleme: 124
Merhaba arkadaşlar. Bugün SSD'nin sağlık durumuna baktım. Sağlık durumunda ise %93 diyor sence attığım fotoğraflardaki değerlerde bir sorun var mıdır?
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 22 Ekim 2020 #2 Sağlık durumu fena değil. Kronik sorunlu bir model zaten. Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 22 22 Ekim 2020 #3 BlackGRY dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün SSD'nin sağlık durumuna baktım. Sağlık durumunda ise %93 diyor sence attığım fotoğraflardaki değerlerde bir sorun var mıdır? Genişletmek için tıkla... 872 saat kullanmışsın gayet normal bence.
BlackGRY dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün SSD'nin sağlık durumuna baktım. Sağlık durumunda ise %93 diyor sence attığım fotoğraflardaki değerlerde bir sorun var mıdır? Genişletmek için tıkla... 872 saat kullanmışsın gayet normal bence.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 22 Ekim 2020 #4 BlackGRY dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün SSD'nin sağlık durumuna baktım. Sağlık durumunda ise %93 diyor sence attığım fotoğraflardaki değerlerde bir sorun var mıdır? Genişletmek için tıkla... 7TB yazma yapmışsın. Bence normal.
BlackGRY dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün SSD'nin sağlık durumuna baktım. Sağlık durumunda ise %93 diyor sence attığım fotoğraflardaki değerlerde bir sorun var mıdır? Genişletmek için tıkla... 7TB yazma yapmışsın. Bence normal.
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 22 Ekim 2020 #5 Hangottom dedi: Sağlık durumu fena değil. Kronik sorunlu bir model zaten. Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İlk zamanlar aslında benim bilgisayara almamıştım. Bir süre MacBook Pro'da kullandım. Sonra masaüstü bilgisayarımdaki 120 GB SSD bozulunca bunu taktım. Ürünü 21 Mayıs 2019'dan beri sürekli kullanmaktayım.
Hangottom dedi: Sağlık durumu fena değil. Kronik sorunlu bir model zaten. Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İlk zamanlar aslında benim bilgisayara almamıştım. Bir süre MacBook Pro'da kullandım. Sonra masaüstü bilgisayarımdaki 120 GB SSD bozulunca bunu taktım. Ürünü 21 Mayıs 2019'dan beri sürekli kullanmaktayım.