M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 13 Ekim 2021 #11 Ruh adam9 dedi: Şu anlık öyle bir şey mümkün değil. Malum ülkemizin acı gerçeği olan üniversite mezunu işsizlerden birisi de benim. Genişletmek için tıkla... Üzücü bir durum. Umarım bir gün istediğiniz işte çalışırsınız.
Ruh adam9 dedi: Şu anlık öyle bir şey mümkün değil. Malum ülkemizin acı gerçeği olan üniversite mezunu işsizlerden birisi de benim. Genişletmek için tıkla... Üzücü bir durum. Umarım bir gün istediğiniz işte çalışırsınız.
Ruh adam9 Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #12 metaphroz dedi: Üzücü bir durum. Umarım bir gün istediğiniz işte çalışırsın. Genişletmek için tıkla... Temennileriniz için teşekkür ederim. Etüt merkezlerine falan başvuruyorum. Ancak umutsuzum.
metaphroz dedi: Üzücü bir durum. Umarım bir gün istediğiniz işte çalışırsın. Genişletmek için tıkla... Temennileriniz için teşekkür ederim. Etüt merkezlerine falan başvuruyorum. Ancak umutsuzum.