Okuma 550, yazma 400 olan bir SSD aldım fakat okuma 200 civarı, yazma 60-70 civarı çıkıyor. Bilgisayarım biraz eski, resimde de özellikleri belirttim. Bu durum normal mi, yoksa yapılacak bir şey mi var?
Usta merhaba büyük harfle yazdım diye 1.5 gundur sana ulaşamadım. Sıkıntıyı da gideremedim dediğin raporu aldım İndir Report htm
SSD bozuk olma ihtimali var mı, bilgisayar kaldı böyle.
Öncelikle BIOS'dan ACHI modunu seçeceksin. Disk IDE modunda çalışıyor istenilen performansı elde edemeyebilirsin. SSD'nin sağlığında aksi bir durum görünmüyor. Ayrıca BIOS'u güncelleyin.
O moda geçmeyi bir türlü beceremedim, bazem biosa bile geçemiyorum şuan bi problem var bu ssd nin üstüne kurduğum halde açılırken problem oluyor daha detaylı görüşme imkanımız olursa tüm detayları anlatabilirim.
Yaşadığınız sıkıntıları buradan aktarabilirsiniz. Öncelikle paylaşmış olduğum linkten BIOS'unuzu güncelleyin. Ardından BIOS'dan IDE yerine ACHI modunu seçeceksiniz.
Arkadaşlar aynı sorun bendede mevcut, ilk başta benimde bios sata ayarları IDE ydi ve performansı Ahciye göre biraz daha iyiydi, uğraştim ettim Ahci ye ayarladık yeniden formatladık derken durum içler acısı, anakart M5A78L-M LX3 Sata ll Fakat sata ll olsabile en az 250-290 arasında olması gerekmezmi, Ne yapsam Sandisk'in web sitesinden değişim talebindemi bulunsam.