Arkadaşlar 3 SSD'inde kronik sorunlu olduğunu bilmiyordum en çok bilinen ve önerilen SSD'leri gösterdim bilerek seçmedim bana önerebileceğiniz SSD'ler varsa atın.
Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Biraz kaba olacak ama kahverengisi mi? laciverti mi? gibi bir soru. Apacer Panther veya Patriot Burst modellerine bakabilirsiniz. Ama Samsung'dan şaşmayın derim.
Arkadaşlar 3 SSD'inde kronik sorunlu olduğunu bilmiyordum en çok bilinen ve önerilen SSD'leri gösterdim bilerek seçmedim bana önerebileceğiniz SSD'ler varsa atın.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.