SanDisk SSD vs Seagate SSD

Nix1881

Decapat
Merhabalar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi aşağıdaki SSD'lerden hangisi daha iyi?(Fiyata göre karşılaştırma yapmayın çünkü SanDisk bana bir arkadaştan 300 TL'ye gelecek.)

⚠️Not:Beni bi 2 ya da 3 yıl götürecek bir SSD istiyorum.⚠️

SanDisk SSD:

.

----------------------------------------------------------------------------------

Seagate SSD:

.

Son düzenleme:
Segate'yi tercih ederim ama ben yaklaşık 1.5 yıldır Crucial kullanıyorum gayet süper. Segateyi'de kullandım segate de güzel

SanDisk olanı al. Yurt dışı uğraştırır zaten. SanDisk kalitelidir Ali Güngör de kullanıyor.
Yalnız Amazon.com değil Amazon.com.tr o link. Yani Amazon Türkiye olarak geçiyor. Depoları Türkiye'de yer alıyor, Amazon.com ile karıştırdın herhalde.
İkisinden hangisi içinize siniyorsa onu alabilirsiniz, ikisi de kaliteli.

Yalnız Amazon.com değil Amazon.com.tr o link. Yani Amazon Türkiye olarak geçiyor. Depoları Türkiye'de yer alıyor, Amazon.com ile karıştırdın herhalde.
İkisinden hangisi içinize siniyorsa onu alabilirsiniz, ikisi de kaliteli.

Şimdi ben epey.com da karşılaştırma yaptım ve Seagate daha uzun ömürlü çıktı IOPS değeri daha yüksek. Ve ben uzun ömürlü bir şeyler istiyorum yani beni bi 2 ya da 3 yıl götürecek bir şey.
SanDisk olanı al. Yurt dışı uğraştırır zaten. SanDisk kalitelidir Ali Güngör'de kullanıyor.

Oradaki link Amazon'un Türkiye sitesi.

Şimdi ben epey.com da karşılaştırma yaptım ve Seagate daha uzun ömürlü çıktı IOPS değeri daha yüksek. Ve ben uzun ömürlü bir şeyler istiyorum yani beni bi 2 ya da 3 yıl götürecek bir şey.
O zaman Seagate alabilirsiniz.

Hocam memnun musunuz? CrystalDiskMark ve HD sentiel üzerinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Çok memnunum gayet işimi görüyor. Ekran görüntüsünü birazdan atayım.
Hocam memnun musunuz? CrystalDiskMark ve HD Sentiel üzerinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?

CrystalDiskMark:
Hocam memnun musunuz? CrystalDiskMark ve HD Sentiel üzerinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?
HD sentinel de ne yapacağım ?

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-17_141302.png
    resim_2020-12-17_141302.png
    28,4 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı