Merhabalar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi aşağıdaki SSD'lerden hangisi daha iyi?(Fiyata göre karşılaştırma yapmayın çünkü SanDisk bana bir arkadaştan 300 TL'ye gelecek.)
Not:Beni bi 2 ya da 3 yıl götürecek bir SSD istiyorum.
Sandisk Ultra 3d Sdssdh3-250g-g25 2.5 250 Gb Sata 3 Ssd en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Yalnız Amazon.com değil Amazon.com.tr o link. Yani Amazon Türkiye olarak geçiyor. Depoları Türkiye'de yer alıyor, Amazon.com ile karıştırdın herhalde.
İkisinden hangisi içinize siniyorsa onu alabilirsiniz, ikisi de kaliteli.
Yalnız Amazon.com değil Amazon.com.tr o link. Yani Amazon Türkiye olarak geçiyor. Depoları Türkiye'de yer alıyor, Amazon.com ile karıştırdın herhalde.
İkisinden hangisi içinize siniyorsa onu alabilirsiniz, ikisi de kaliteli.
Şimdi ben epey.com da karşılaştırma yaptım ve Seagate daha uzun ömürlü çıktı IOPS değeri daha yüksek. Ve ben uzun ömürlü bir şeyler istiyorum yani beni bi 2 ya da 3 yıl götürecek bir şey.
Şimdi ben epey.com da karşılaştırma yaptım ve Seagate daha uzun ömürlü çıktı IOPS değeri daha yüksek. Ve ben uzun ömürlü bir şeyler istiyorum yani beni bi 2 ya da 3 yıl götürecek bir şey.