SanDisk SSD vs Toshiba

ömer ukan

Centipat
İki SSD arasında kaldım Toshiba ve SanDisk sizce hangisini almalıyım?
Arada 50TL fark var 50 TL fazla verip SanDisk almaya değer mi?
Toshiba herhangi bir sorun çıkartır mı?
Bilgisayarda kullanacağım öyle fazla kullanan biri değilim.

Bir de SanDisk'i tercih edersem eğer SanDisk SSD Plus 240 ve SanDisk Ultra 250 cihazlarının hangisini tercih etmeliyim?
Arada 70 TL fark var sizce değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sandisk nasıldır bilmiyorum ama baktığınız Toshiba SSD TR200 serisi ise o seride kronik arıza var diyorlar. Aşağı yukarı aynı fiyattaki Kingston A400 serisine bakabilirsin. Ben de kullanıyorum memnunum.

İkisi de sağlam markalar aslında ikisini de alsan sorun yaşamazsın ben her iksini de kullandım pek bir fark göremedim. Ama SSD'lerde genellikle SanDisk kullanıyorlar işte oyuncular olsun profesyoneller olsun nedenini bilmiyorum ama harddiskte segate SSD'e SanDisk kullanılıyor en çok.

Az önce baktım.
Sandisk nasıldır bilmiyorum ama baktığınız Toshiba SSD TR200 serisi ise o seride kronik arıza var diyorlar. Aşağı yukarı aynı fiyattaki Kingston A400 serisine bakabilirsin. Ben de kullanıyorum memnunum.
Az önce Kingston Hyper Fury 3D 240 GB baktım baya da hoşuma gitti. Sence Hyper mı Sandisk mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@ömer ukan Kingston iyi bir marka. Bu markayla sorun yaşayan birini görmedim henüz forumda.

Bende SSD arayışımdayım Hepsiburada'da 467 lira gibi bir fiyata 480 GB sanddisk SSD Plus var fiyatı çok makül geldi tavsiye eder misiniz 480 altı SSD'ler için +HDD gerekiyor bu yüzden bütce Max 450-500 civarında

Bir süredir SanDisk Ultra 3D modelini kullanıyorum SSD olarak ve oldukça memnunum. Ayrıca web siteleri üzerinden ürünü kaydettirmeniz durumunda 5 yıllık garantiye sahip oluyorsunuz.

@Tamer7 Hocam Ultra modeli neredeyse Samsung'la yarışabilecek bir model bence o yüzden fiyatı da yüksek tabii ki SSD Plus modeli daha giriş seviye bir SSD olduğu için ciddi farklar vardır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…