@Tamer7 Hocam Ultra modeli neredeyse Samsung'la yarışabilecek bir model bence o yüzden fiyatı da yüksek tabii ki SSD Plus modeli daha giriş seviye bir SSD olduğu için ciddi farklar vardır diye düşünüyorum.
Fiyat olarak 300 lira civarına almıştım 1 ay bile olmadı. Şuan fiyatlar uçmuş durumda tabii ki. Marka olarak söylemiştim ben aslında, SSD Plus kullanıp da memnun olan çok kişi var. Güzel bir fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum. TR200 almaktansa daha mantıklı. 5 yıllık garantisi bana kalırsa cezbedici.
@Tamer7 HDD bozulduğu için PC şu an kullanım dışı o yüzden alıyorum SSD bende acaba diyorum fiyat düşer mi corono muhabbeti bitişiyle birlikte beklessemmi emin değilim çünkü sizin dediğiniz sdd şuanda 400 bandında ah tuhaf ülkem ah
Fiyatı diğer sitelere nazaran güzel ama değmez bence 100 lira üstüne koyup 480gb almak varken istediği kadar performansı yüksek olsun. Aynen öyle kur olayı piyangodan farksız resmen
Fiyatı diğer sitelere nazaran güzel ama değmez bence 100 lira üstüne koyup 480GB almak varken istediği kadar performansı yüksek olsun. aynen öyle kur olayı piyangodan farksız resmen.
Hocam SanDisk SSD Plus 480GB olanı alacağım bunun kutusunu alıp DVD ROM'a takacağım laptop ta buna göre ebatları nedir bilginiz var mı 9, 5mm gördüm bir de 12, 7mm sizce nedir?
@Akyazılı54 Sanırım bahsettiğiniz şey CD-ROM yuvasını disk yuvasına çeviren modül. Modüller hakkında bilgim yok ama SSD'nin ebatları 9.91 X 0.64 X 6.86 cm bu şekilde yani ortalama 7mm kalınlığı var diyebiliriz 9, 5 olan işini görür bence
@Akyazılı54 Sanırım bahsettiğiniz şey CD-ROM yuvasını disk yuvasına çeviren modül. Modüller hakkında bilgim yok ama SSD'nin ebatları 9.91 X 0.64 X 6.86 cm bu şekilde yani ortalama 7mm kalınlığı var diyebiliriz 9, 5 olan işini görür bence
Bende SSD arayışımdayım Hepsiburada'da 467 lira gibi bir fiyata 480 GB sanddisk SSD Plus var fiyatı çok makül geldi tavsiye eder misiniz 480 altı SSD'ler için +HDD gerekiyor bu yüzden bütce Max 450-500 civarında
@Akyazılı54 eğer modül ebatları birebir doğru ise rahatlıkla işinizi görür bence sonuçta ölçüler ortada. Ben direk bağlantı sağladığım için yuvalar hakkında tam olarak bilgim yok açıkcası yanlış bilgilendirme yapmak istemem
@Akyazılı54 eğer modül ebatları birebir doğru ise rahatlıkla işinizi görür bence sonuçta ölçüler ortada. Ben direk bağlantı sağladığım için yuvalar hakkında tam olarak bilgim yok açıkcası yanlış bilgilendirme yapmak istemem