Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 22 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. CrystalDiskInfo, CrystalDiskMark ve HD Sentinel ile SSD durumu bu şekilde gözüküyor. Sizce hangisi doğru? CrystalDiskInfo: CrystalDiskMark: Hard Disk Sentinel:
Merhaba arkadaşlar. CrystalDiskInfo, CrystalDiskMark ve HD Sentinel ile SSD durumu bu şekilde gözüküyor. Sizce hangisi doğru? CrystalDiskInfo: CrystalDiskMark: Hard Disk Sentinel:
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 22 Ocak 2023 #2 Longhorn dedi: Merhaba arkadaşlar. CrystalDiskInfo, CrystalDiskMark ve HD Sentinel ile SSD durumu bu şekilde gözüküyor. Sizce hangisi doğru? CrystalDiskInfo: Eki Görüntüle 1641639 CrystalDiskMark: Eki Görüntüle 1641648 Hard Disk Sentinel: Eki Görüntüle 1641643 Genişletmek için tıkla... Ben infoya güveniyorum da 77 çok az HD sentinel de iyi ama aralarında uçurum var bu ne hocam
Longhorn dedi: Merhaba arkadaşlar. CrystalDiskInfo, CrystalDiskMark ve HD Sentinel ile SSD durumu bu şekilde gözüküyor. Sizce hangisi doğru? CrystalDiskInfo: Eki Görüntüle 1641639 CrystalDiskMark: Eki Görüntüle 1641648 Hard Disk Sentinel: Eki Görüntüle 1641643 Genişletmek için tıkla... Ben infoya güveniyorum da 77 çok az HD sentinel de iyi ama aralarında uçurum var bu ne hocam
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3 SATA 3 de çalıştığına emin misiniz? Okuma yazma hızları yarı yarıya düşmüş ki bu kronik sorunlu olduğundan varsa garantiye yollayıp yenisini isteyin.
SATA 3 de çalıştığına emin misiniz? Okuma yazma hızları yarı yarıya düşmüş ki bu kronik sorunlu olduğundan varsa garantiye yollayıp yenisini isteyin.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 22 Ocak 2023 #4 yapiz dedi: SATA 3 de çalıştığına emin misiniz? Okuma yazma hızları yarı yarıya düşmüş ki bu kronik sorunlu olduğundan varsa garantiye yollayıp yenisini isteyin. Genişletmek için tıkla... Anakartım SATA 3 desteklemiyor sanıyordum eskiden ama galiba destekliyormuş. Bakar mısınız bu ne anlama geliyor? HP Compaq Pro 6300 Microtower PC Product Specifications | HP® Customer Support Specifications document for HP Compaq Pro 6300 Microtower PC. support.hp.com
yapiz dedi: SATA 3 de çalıştığına emin misiniz? Okuma yazma hızları yarı yarıya düşmüş ki bu kronik sorunlu olduğundan varsa garantiye yollayıp yenisini isteyin. Genişletmek için tıkla... Anakartım SATA 3 desteklemiyor sanıyordum eskiden ama galiba destekliyormuş. Bakar mısınız bu ne anlama geliyor? HP Compaq Pro 6300 Microtower PC Product Specifications | HP® Customer Support Specifications document for HP Compaq Pro 6300 Microtower PC. support.hp.com
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #5 Longhorn dedi: Anakartım SATA 3 desteklemiyor sanıyordum eskiden ama galiba destekliyormuş. Bakar mısınız bu ne anlama geliyor? Eki Görüntüle 1641702 HP Compaq Pro 6300 Microtower PC Product Specifications | HP® Customer Support Specifications document for HP Compaq Pro 6300 Microtower PC. support.hp.com Genişletmek için tıkla... 2 portu SATA 3 anakartta SATA 3 yazan kısma takılı olduğundan emin olun.
Longhorn dedi: Anakartım SATA 3 desteklemiyor sanıyordum eskiden ama galiba destekliyormuş. Bakar mısınız bu ne anlama geliyor? Eki Görüntüle 1641702 HP Compaq Pro 6300 Microtower PC Product Specifications | HP® Customer Support Specifications document for HP Compaq Pro 6300 Microtower PC. support.hp.com Genişletmek için tıkla... 2 portu SATA 3 anakartta SATA 3 yazan kısma takılı olduğundan emin olun.