Merhaba arkadaşlar, 1 TB SSD almayı düşünüyorum. Bu 2 model arasında kaldım. Sadece oyun amaçlı kullanacağım. Sistemimde halihazırda 240 GB SSD + 2 TB HDD mevcut. Ancak günümüz oyunlarında HDD geride kaldığı için SSD almaya karar verdim. Bütçem ortalama 1000 TL. Şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin. SATA SSD.
Windows kurmayacaksanız ikisi de sorun çıkarmaz ama SanDisk modelini öneririm. Samsung modelinde QLC NAND bulunduğundan önermek istemiyorum.
Bu ürünlerin dışında önerim şudur: (PCI-E M.2. Adaptörü ile kullanmanız gerekecek.)
Seagate Baracuda 1 TB ZA1000CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Windows kurmayacaksanız ikisi de sorun çıkarmaz ama SanDisk modelini öneririm. Samsung modelinde QLC NAND bulunduğundan önermek istemiyorum.
Bu ürünlerin dışında önerim şudur: (PCI-E M.2. Adaptörü ile kullanmanız gerekecek.)
Seagate Baracuda 1 TB ZA1000CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Teknik Özellikler Disk Arabirimi : M.2 SATA Bağlantı Noktası : M Key M.2 SATA SSD Materyal : Metal Braket, Baskı evre Kartı, Bakır Taban ve Alüminyum Soğutma İşletim Sistemi...