C city Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #21 Seagate Barracuda 120 SSD mi Samsung 870 EVO mu daha iyi farkları nelerdir?
RtcrS86 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 233 3 Nisan 2023 #22 city dedi: Seagate Barracuda 120 SSD mi Samsung 870 EVO mu daha iyi farkları nelerdir? Genişletmek için tıkla... İkiside çok iyi fakat Seagate Barracuda 120 gereksiz pahalı o yüzden önerim 870 EVO`dan yanadır.
city dedi: Seagate Barracuda 120 SSD mi Samsung 870 EVO mu daha iyi farkları nelerdir? Genişletmek için tıkla... İkiside çok iyi fakat Seagate Barracuda 120 gereksiz pahalı o yüzden önerim 870 EVO`dan yanadır.
C city Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #23 RtcrS86 dedi: Bende bu siteden almayı düşünüyorum sahte mi satıyor ama direkt SanDisk'in yetkili satıcısı değil mi? Genişletmek için tıkla... GPN Teknoloji'den satın alıp sahte çıkan var mı acaba? Aynı satıcı diğer sitelerde fazla satıyor hepsiburadaki fiyatı az. Yanlış fiyatlandırma olabilir mi?
RtcrS86 dedi: Bende bu siteden almayı düşünüyorum sahte mi satıyor ama direkt SanDisk'in yetkili satıcısı değil mi? Genişletmek için tıkla... GPN Teknoloji'den satın alıp sahte çıkan var mı acaba? Aynı satıcı diğer sitelerde fazla satıyor hepsiburadaki fiyatı az. Yanlış fiyatlandırma olabilir mi?
RtcrS86 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 233 3 Nisan 2023 #24 @Hououin Kyouma ve @Lusyz hocamın dediğine göre GpnTeknoloji satıcısıda sahte ürün satmış nerden alabileceğini pek bilmiyorum, belki yardımcı olurlar.
@Hououin Kyouma ve @Lusyz hocamın dediğine göre GpnTeknoloji satıcısıda sahte ürün satmış nerden alabileceğini pek bilmiyorum, belki yardımcı olurlar.