Krain Megapat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #21 Arkadaşlar hepinize içtenliğimle teşekkür ederim siparişi verdim gelince buraya tecrübemi aktarmaya çalışacağım. teresamendoza dedi: Şu anda bu bütçede seçilecek en iyi SSD diyebilirim. Kendimde kullanıyorum bir sorunu yok. Ürün sıkıntısı olmayan güzel bir model. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır kullanıyorsunuz?
Arkadaşlar hepinize içtenliğimle teşekkür ederim siparişi verdim gelince buraya tecrübemi aktarmaya çalışacağım. teresamendoza dedi: Şu anda bu bütçede seçilecek en iyi SSD diyebilirim. Kendimde kullanıyorum bir sorunu yok. Ürün sıkıntısı olmayan güzel bir model. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır kullanıyorsunuz?
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.359 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #22 teresamendoza dedi: Ürünün fabrika çıkışı olarak hatalı/sorunlu olması. Genişletmek için tıkla... PC hocasi diye bir kanal var kronik sorunlu lafini pek gercekci bulmuyor galiba.
teresamendoza dedi: Ürünün fabrika çıkışı olarak hatalı/sorunlu olması. Genişletmek için tıkla... PC hocasi diye bir kanal var kronik sorunlu lafini pek gercekci bulmuyor galiba.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 4 Şubat 2021 #23 Krain dedi: Arkadaşlar hepinize içtenliğimle teşekkür ederim siparişi verdim gelince buraya tecrübemi aktarmaya çalışacağım. Ne zamandır kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 3 ay oldu. Toplamda 4 TB veri okuyup 2 TB veri yazdım.
Krain dedi: Arkadaşlar hepinize içtenliğimle teşekkür ederim siparişi verdim gelince buraya tecrübemi aktarmaya çalışacağım. Ne zamandır kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 3 ay oldu. Toplamda 4 TB veri okuyup 2 TB veri yazdım.