EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 21 Şubat 2021 #11 Onurfa dedi: Alınır mı yani. Genişletmek için tıkla... Alınır tabii, Sandisk Ultra'ya göre çok daha iyi bir model.
Onurfa dedi: Alınır mı yani. Genişletmek için tıkla... Alınır tabii, Sandisk Ultra'ya göre çok daha iyi bir model.
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #12 EgeSR dedi: Alınır tabii, SanDisk Ultra'ya göre çok daha iyi bir model. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamam yani doğru mu Çok soru sordum kusura bakmayın.
EgeSR dedi: Alınır tabii, SanDisk Ultra'ya göre çok daha iyi bir model. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamam yani doğru mu Çok soru sordum kusura bakmayın.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 21 Şubat 2021 #13 Onurfa dedi: Sorun yaşamam yani doğru mu? Çok soru sordum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok, alabilirsiniz.
Onurfa dedi: Sorun yaşamam yani doğru mu? Çok soru sordum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok, alabilirsiniz.