T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 5 Haziran 2023 #11 KEPAP06 dedi: DRAM var diye alacağım önemli mi? Genişletmek için tıkla... Aralarında sadece DRAM farkı yok ama evet önemli. Diskin ömrünü arttırıyor ve içine işletim sistemi kurunca hızlarının düşmesini engelliyor.
KEPAP06 dedi: DRAM var diye alacağım önemli mi? Genişletmek için tıkla... Aralarında sadece DRAM farkı yok ama evet önemli. Diskin ömrünü arttırıyor ve içine işletim sistemi kurunca hızlarının düşmesini engelliyor.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #12 the Prodigy dedi: Aralarında sadece DRAM farkı yok ama evet önemli. Diskin ömrünü arttırıyor ve içine işletim sistemi kurunca hızlarının düşmesini engelliyor. Genişletmek için tıkla... SanDisk Ultra 3D nasıl bu konuda.
the Prodigy dedi: Aralarında sadece DRAM farkı yok ama evet önemli. Diskin ömrünü arttırıyor ve içine işletim sistemi kurunca hızlarının düşmesini engelliyor. Genişletmek için tıkla... SanDisk Ultra 3D nasıl bu konuda.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #13 steelumut dedi: 100 lira farka değer. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam ama kimi insan 100 TL çıkamıyor işte. Burada SSD'ye parası çıkmadığı için gidip HDD alan adamlarda var seçenek sundum sadece. Arkadaş çıkabiliyorsa alsın Ultra modeli güzeldir bende öneriyorum insanlara.
steelumut dedi: 100 lira farka değer. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam ama kimi insan 100 TL çıkamıyor işte. Burada SSD'ye parası çıkmadığı için gidip HDD alan adamlarda var seçenek sundum sadece. Arkadaş çıkabiliyorsa alsın Ultra modeli güzeldir bende öneriyorum insanlara.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #14 Paper.C dedi: Haklısın hocam ama kimi insan 100 TL çıkamıyor işte. Burada SSD'ye parası çıkmadığı için gidip HDD alan adamlarda var seçenek sundum sadece. Arkadaş çıkabiliyorsa alsın Ultra modeli güzeldir bende öneriyorum insanlara. Genişletmek için tıkla... 900 bütçe var hocam.
Paper.C dedi: Haklısın hocam ama kimi insan 100 TL çıkamıyor işte. Burada SSD'ye parası çıkmadığı için gidip HDD alan adamlarda var seçenek sundum sadece. Arkadaş çıkabiliyorsa alsın Ultra modeli güzeldir bende öneriyorum insanlara. Genişletmek için tıkla... 900 bütçe var hocam.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 5 Haziran 2023 #15 KEPAP06 dedi: SanDisk Ultra 3D nasıl bu konuda. Genişletmek için tıkla... DRAM bulunduruyor ve kontrolcü olarak gayet kaliteli.
KEPAP06 dedi: SanDisk Ultra 3D nasıl bu konuda. Genişletmek için tıkla... DRAM bulunduruyor ve kontrolcü olarak gayet kaliteli.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #16 the Prodigy dedi: DRAM bulunduruyor ve kontrolcü olarak gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... O zaman hocam siparişi attığım linkten veriyorum.
the Prodigy dedi: DRAM bulunduruyor ve kontrolcü olarak gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... O zaman hocam siparişi attığım linkten veriyorum.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 5 Haziran 2023 #17 KEPAP06 dedi: O zaman hocam siparişi attığım linkten veriyorum. Genişletmek için tıkla... İstersen Amazon'da da var. Amazon.com.tr
KEPAP06 dedi: O zaman hocam siparişi attığım linkten veriyorum. Genişletmek için tıkla... İstersen Amazon'da da var. Amazon.com.tr
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #18 the Prodigy dedi: İstersen Amazon'da da var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam attığım link nasıl kupon da var.
the Prodigy dedi: İstersen Amazon'da da var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam attığım link nasıl kupon da var.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 5 Haziran 2023 #19 KEPAP06 dedi: Hocam benim attığım link nasıl. Hocam attığım link nasıl kupon da var. Genişletmek için tıkla... İyidir. Alternatif olarak atmıştım.
KEPAP06 dedi: Hocam benim attığım link nasıl. Hocam attığım link nasıl kupon da var. Genişletmek için tıkla... İyidir. Alternatif olarak atmıştım.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #20 KEPAP06 dedi: Hocam benim attığım link nasıl. Hocam attığım link nasıl kupon da var. Genişletmek için tıkla... Nays kartla almanı öneririm güzel bir geri ödeme kampanyaları var. Kuponunda varmış zaten daha uyguna alırsın böylece. E-ticaret Platformlarında 150 TL Nakit İade Kazan! | Nays Amazon, Hepsiburada, n11, Pazarama ve Trendyol’da Nays Kart’la alışveriş yap, 150 TL Hediye Para kazan! Detaylar için hemen tıkla! www.naysapp.com.tr
KEPAP06 dedi: Hocam benim attığım link nasıl. Hocam attığım link nasıl kupon da var. Genişletmek için tıkla... Nays kartla almanı öneririm güzel bir geri ödeme kampanyaları var. Kuponunda varmış zaten daha uyguna alırsın böylece. E-ticaret Platformlarında 150 TL Nakit İade Kazan! | Nays Amazon, Hepsiburada, n11, Pazarama ve Trendyol’da Nays Kart’la alışveriş yap, 150 TL Hediye Para kazan! Detaylar için hemen tıkla! www.naysapp.com.tr