SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 SANDISK Ultra 3D 500GB NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) - Gaming.Gen.TR bu SSD'yi kullanıyorum. Sonuçlar normal mi? Bir sorun var mı? Teşekkürler.
SANDISK Ultra 3D 500GB NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) - Gaming.Gen.TR bu SSD'yi kullanıyorum. Sonuçlar normal mi? Bir sorun var mı? Teşekkürler.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2021 #2 Değerler vaat edilene kıyasla biraz düşük gibi. Arkada başka uygulamalar da açık mı? Açıksa kapayın.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 Normal değerlerden düşük. Arkada hiçbir şey olamadan test edin ve 4 gib olarak deneyin.
Muhammed Volkan Güngör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2021 #4 CrystalDiskMark bazen hatalı çıkarabiliyormuş sonuçları.
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Aynı modeli 2 aydır kullanıyorum gaming.gen.TR'den aldım bende böyle değerler ilk aldığımla aynı. Alalı ne kadar oldu?
Aynı modeli 2 aydır kullanıyorum gaming.gen.TR'den aldım bende böyle değerler ilk aldığımla aynı. Alalı ne kadar oldu?
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #6 körbiginar dedi: Değerler vaat edilene kıyasla biraz düşük gibi. Arkada başka uygulamalar da açık mı? Açıksa kapayın. Genişletmek için tıkla... Açıktı, kapatayım. Joshua Graham dedi: Aynı modeli 2 aydır kullanıyorum gaming.gen.TR'den aldım bende böyle değerler ilk aldığımla aynı. Alalı ne kadar oldu? Genişletmek için tıkla... 3 4 gün olmuştur hocam. Spade427 dedi: Normal değerlerden düşük. Arkada hiçbir şey olamadan test edin ve 4 gib olarak deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım. körbiginar dedi: Değerler vaat edilene kıyasla biraz düşük gibi. Arkada başka uygulamalar da açık mı? Açıksa kapayın. Genişletmek için tıkla... Yeni testi attım hocam, arka planda başka uygulama yoktu. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 23,9 KB · Görüntüleme: 66 Son düzenleme: 7 Haziran 2021
körbiginar dedi: Değerler vaat edilene kıyasla biraz düşük gibi. Arkada başka uygulamalar da açık mı? Açıksa kapayın. Genişletmek için tıkla... Açıktı, kapatayım. Joshua Graham dedi: Aynı modeli 2 aydır kullanıyorum gaming.gen.TR'den aldım bende böyle değerler ilk aldığımla aynı. Alalı ne kadar oldu? Genişletmek için tıkla... 3 4 gün olmuştur hocam. Spade427 dedi: Normal değerlerden düşük. Arkada hiçbir şey olamadan test edin ve 4 gib olarak deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım. körbiginar dedi: Değerler vaat edilene kıyasla biraz düşük gibi. Arkada başka uygulamalar da açık mı? Açıksa kapayın. Genişletmek için tıkla... Yeni testi attım hocam, arka planda başka uygulama yoktu.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #7 SleenzyY dedi: Açıktı, kapatayım. 3 4 gün olmuştur hocam. Yaptım. Yeni testi attım hocam, arka planda başka uygulama yoktu. Genişletmek için tıkla... HD Tune programı ile healt sekmesinde tarama yapın. Ya da iade edin hocam çünkü değerler gerçekten düşük.
SleenzyY dedi: Açıktı, kapatayım. 3 4 gün olmuştur hocam. Yaptım. Yeni testi attım hocam, arka planda başka uygulama yoktu. Genişletmek için tıkla... HD Tune programı ile healt sekmesinde tarama yapın. Ya da iade edin hocam çünkü değerler gerçekten düşük.
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #8 Spade427 dedi: HD Tune programı ile healt sekmesinde tarama yapın. Ya da iade edin hocam çünkü değerler gerçekten düşük. Genişletmek için tıkla... Sistemin içinde geldi hocam. Spade427 dedi: HD Tune programı ile healt sekmesinde tarama yapın. Ya da iade edin hocam çünkü değerler gerçekten düşük. Genişletmek için tıkla... Sağlık kısmından nasıl tarama yapılıyor? Error Scan yapıyorum şuan.
Spade427 dedi: HD Tune programı ile healt sekmesinde tarama yapın. Ya da iade edin hocam çünkü değerler gerçekten düşük. Genişletmek için tıkla... Sistemin içinde geldi hocam. Spade427 dedi: HD Tune programı ile healt sekmesinde tarama yapın. Ya da iade edin hocam çünkü değerler gerçekten düşük. Genişletmek için tıkla... Sağlık kısmından nasıl tarama yapılıyor? Error Scan yapıyorum şuan.
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #9 Gaming.gen.tr ile iletişime geçin bence. Bende hazır olarak aldım ama bu kadar düşük almıyorum. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Gaming.gen.tr ile iletişime geçin bence. Bende hazır olarak aldım ama bu kadar düşük almıyorum. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #10 SleenzyY dedi: Sistemin içinde geldi hocam. Sağlık kısmından nasıl tarama yapılıyor? Error scan yapıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Paron hocam error scan ile karıştırmışım. Sonuçlarını buraya da atar mısınız?
SleenzyY dedi: Sistemin içinde geldi hocam. Sağlık kısmından nasıl tarama yapılıyor? Error scan yapıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Paron hocam error scan ile karıştırmışım. Sonuçlarını buraya da atar mısınız?