SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #11 Spade427 dedi: Paron hocam error scan ile karıştırmışım. Sonuçlarını buraya da atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Atarım hocam, devam ediyor şuan. Joshua Graham dedi: Gaming.gen.tr ile iletişime geçin bence. Bende hazır olarak aldım ama bu kadar düşük almıyorum. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin kaç hocam? Şuanlık böyle olması sorun yaratır mı? Hemen geçmeye çekiniyorum da. Spade427 dedi: Paron hocam error scan ile karıştırmışım. Sonuçlarını buraya da atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bir şey çıkmadı hocam. Hocam? Spade427 dedi: Paron hocam error scan ile karıştırmışım. Sonuçlarını buraya da atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 7 Haziran 2021
Spade427 dedi: Paron hocam error scan ile karıştırmışım. Sonuçlarını buraya da atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Atarım hocam, devam ediyor şuan. Joshua Graham dedi: Gaming.gen.tr ile iletişime geçin bence. Bende hazır olarak aldım ama bu kadar düşük almıyorum. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin kaç hocam? Şuanlık böyle olması sorun yaratır mı? Hemen geçmeye çekiniyorum da. Spade427 dedi: Paron hocam error scan ile karıştırmışım. Sonuçlarını buraya da atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bir şey çıkmadı hocam. Hocam? Spade427 dedi: Paron hocam error scan ile karıştırmışım. Sonuçlarını buraya da atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
N Nyoibo Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #12 Hocam benim sonuçlarımda bu şekilde bende aynı şekilde Gaming gen TR'den aldım sistemi bir sonuca varabildiniz mi?
Hocam benim sonuçlarımda bu şekilde bende aynı şekilde Gaming gen TR'den aldım sistemi bir sonuca varabildiniz mi?
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #13 Nyoibo dedi: hocam benim sonuçlarımda bu şekilde bende aynı şekilde gaming gen tr'den aldım sistemi bir sonuca varabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ne yapacağımı bilmiyorum, daha yeni aldım uğraşmak da istemiyorum.
Nyoibo dedi: hocam benim sonuçlarımda bu şekilde bende aynı şekilde gaming gen tr'den aldım sistemi bir sonuca varabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ne yapacağımı bilmiyorum, daha yeni aldım uğraşmak da istemiyorum.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #14 CrystalDiskMark düşük gösteriyor. ATTO Benchmark ile yapın.
N Nyoibo Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #15 mburaktekin dedi: CrystalDiskMark düşük gösteriyor. Atto benchmark ile yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam sanırım sonuç hala aynı hatta CrystalDiskMark'a göre bir tık daha düşük diye görüyorum eğer yanlış görmüyorsam.
mburaktekin dedi: CrystalDiskMark düşük gösteriyor. Atto benchmark ile yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam sanırım sonuç hala aynı hatta CrystalDiskMark'a göre bir tık daha düşük diye görüyorum eğer yanlış görmüyorsam.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #16 Nyoibo dedi: Eki Görüntüle 1060922 Yaptım hocam sanırım sonuç hala aynı hatta CrystalDiskMark'a göre bir tık daha düşük diye görüyorum eğer yanlış görmüyorsam. Genişletmek için tıkla... Sizin SSD nedir?
Nyoibo dedi: Eki Görüntüle 1060922 Yaptım hocam sanırım sonuç hala aynı hatta CrystalDiskMark'a göre bir tık daha düşük diye görüyorum eğer yanlış görmüyorsam. Genişletmek için tıkla... Sizin SSD nedir?
N Nyoibo Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #17 mburaktekin dedi: Sizin SSD nedir? Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaşınkiyle aynı SSD SANDISK Ultra 3D 500GB NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma)
mburaktekin dedi: Sizin SSD nedir? Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaşınkiyle aynı SSD SANDISK Ultra 3D 500GB NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma)