İlk olarak USB bellek şu kutu ile geliyor normal USB bellek kutusuna göre neredeyse iki katı büyüklüğünde.
Ben bu incelememde 64 GB versiyonunu inceleyeceğim.
Hızı ve Windows 10 ISO yazdırma süresi:
Görüldüğü üzere bayağı hızlı bir USB bellek ve 5400 RPM bir HDD kadar hız veriyor ve Diğer satılan USB belleklere göre 30-40 TL fazla vererek çok iyi bir hız ve performans elde edebiliyorsunuz.(Not Windows 10 yazdırırken ilk yazdırmada hiçbir işlem yapılmazken 3.25 saniyede bitti sonra arkada bir yazma işlemi olunca 4.18 saniyeye fırladı eğer USB bellek ile bir işlem yapıyorsanız arkada bir işlem yapmamaya dikkat edin.)
Daha ucuz bir Sandisk Marka USB bellek ile karşılaştırması:
Cruzer Blade ile karşılaştırmamın sebebi ise 30-40 TL daha ucuz olduğu için tercih ediliyor ama format atmak için ve Live CD,Live Boot rescue disk tarzı boot edilebilir yazılımlarda ve format gibi işlemlerde sırf hızları düşük olduğu için 5 DK olan işlem 15-20 hatta 25-30 dakika çıkabiliyor bu ise sizin şevkinizi ve o işi yapmak için olan enerjinizi yok ediyor. 30-40 TL'ye neredeyse bir HDD performansı alabiliyorsunuz.
Sonuç ve Fiyat:
USB belleğin fiyatı 119 TL , Ben hızı ve Depolaması daha düşük Cruzer Blade'i 80 TL'den almıştım bu bağlamda 30-40 TL vereyim ama işimi daha hızlı halledeyim derseniz Curve almanız daha sağlıklı olacaktır. Umarım incelememi beğenmişsinizdir.İyi Technopatlar.