SanDisk Ultra Flair 128 GB alınır mı?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 24H2 / Windows Server 2025 Datacenter (To Go) x64 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. İtopya'da SanDisk Ultra Flair 128 GB USB bellek 252.34 TL'ye düşmüş. Aynı sitede Ultra Fit 128 GB ise 201.67 TL.

29 TL kargo ücretinden dolayı Ultra Flair'ı bugün sipariş veremiyorum fakat yarın sipariş verebilirim. Ultra Fit'i ise şimdi de sipariş edebilirim fakat zaten elimde 32 GB'lık Ultra Fit olduğu için karışıklık olmasın diye ikinci bir Ultra Fit almak istemiyorum.

SanDisk Ultra Flair 128 GB alınır mı?
@300319

Kesinlikle alınır. Biraz fazla ısnıyor ama bu USB bellekten daha hızlı format atan bir USB ne duydum ne gördüm.

Kesinlikle alınır. Biraz fazla ısınıyor ama bu USB bellekten daha hızlı format atan bir USB ne duydum ne gördüm.
O zaten çoğu metal USB'nin sorunu

Daha önceden SanDisk Ultra Dual Drive 64 GB kullanmıştım ve performansı iyiydi. Fakat sonra kaybetmiştim.

Yakın zamanda Kingston DataTraveler Kyson 128 GB aldım fakat performansı genel olarak iyi olsa da SanDisk Ultra Dual Drive'a göre çok bir iyi tarafı yoktu. Hatta fiyatı gereksiz pahalıydı.

Ben de hazır indirim varken ve banka hesabımda para varken SanDisk Ultra Flair almak istiyorum.

O zaman kargo ücretine rağmen şimdi sipariş veriyorum. Zaten banka hesabımda aslında USB'yi sipariş edecek para var fakat önümüzdeki ayın abonelik ücretlerini düşünce yetmiyordu. O da zaten yarın direkt düzelecek.

Şimdi sipariş edeceğim.

Alınır, çok güzel bir USB. Piyasadaki her USB belleğe sahibim, favorilerimden biri. Amazon'dan indirim bekleyip Amazon'dan alın derim. Çok daha ucuza geliyor ve genellikle indirim döneminde 150 TL'ye 60 TL indirim kodu da başlatıyorlar çok çok ucuza geliyor ürünler.

Yalnız USB'yi çoktan sipariş ettim bile İtopya'dan (252 TL + kargo).

Alabilirsiniz. Biraz fazla ısınır fakat hızlıdır.

Amazon'da kupon ile 180 TL civarına düşüyordu. Neyse sağlık olsun.
Peki USB'nin kendisi nasıl? Okuma yazma hızları iyi mi? İçine Windows To Go kurulur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…