SanDisk Ultra Flair 128 GB USB 3.0 Metal USB Bellek alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Huso112

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar. Ben yüksek miktarda veri depolayabilen, hızlı, 0-250TL arasında bir USB bellek arıyorum. Alışveriş sitesinde gezinirken bunu ve bunu buldum. SanDisk bana mantıklı gelse de bendeki Cruzer Blade 16 GB bellek çok iyi diyemem. Bu yüzden korkuyorum. Sizin tavsiyeleriniz neler ve linklerdeki bellekler güzel mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alırsam sizce sıkıntı çıkar mı ? Çünkü yorumlarda bazıları 1 yıldızla yorum yapmış.
İçerisinde önemli veriler olacaksa Samsung Fit Plus ya da Duo Plus modellerine de bakabilirsiniz.
Normal kullanım için Ultra Flair ya da Ultra Fit alınabilir.
Yalnız bir noktada uyarayım;
Yazma hızı bir süre sonra 25-20 civarlarında oluyor hep. Okuma hızında problem yok.

İçerisinde önemli veriler olacaksa Samsung Fit Plus ya da Duo Plus modellerine de bakabilirsiniz.
Yazma hızı bir süre sonra 25-20 civarlarında oluyor hep. Okuma hızında problem yok.
Daha çok işletim sistemi kurmak için 128 GB'nin 40'ını işletim sistemine vermeyi düşünüyorum. Geri kalan kısmını sanal makinelerimi atmayı düşünüyorum. Sanırım oradan çalıştırırım. Geri kalan kısmını ise depolama olarak kullanırım.
Ayriyeten Samsung'tan önerdiğiniz şu ve şu disklerini beğendim. Dediklerime göre hangisini almalıyım ?

Son düzenleme:
Daha çok işletim sistemi kurmak için 128 GB'nin 40'ını işletim sistemine vermeyi düşünüyorum. Geri kalan kısmını sanal makinelerimi atmayı düşünüyorum. Sanırım oradan çalıştırırım. Geri kalan kısmını ise depolama olarak kullanırım.

Ayriyeten Samsung'tan önerdiğiniz şu ve şu disklerini beğendim. Dediklerime göre hangisini almalıyım ?
Bu durumda kaliteli ve performanslı bir bellek olarak Samung Duo Plus önerebilirim.
Daha kompakt olsun derseniz Fit Plus.
Daha premium gözüksün derseniz de Bar Plus.
Teknik olarak hemen hemen aynılar.

Fiyatları fazla gelebilir ama sizin durumunuzda Sandisk Ultra Flair'den çok daha iyi olacakları kesin.

Bu durumda kaliteli ve performanslı bir bellek olarak Samung Duo Plus önerebilirim.
Daha kompakt olsun derseniz Fit Plus.
Daha premium gözüksün derseniz de Bar Plus.
Teknik olarak hemen hemen aynılar.

Fiyatları fazla gelebilir ama sizin durumunuzda Sandisk Ultra Flair'den çok daha iyi olacakları kesin.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Konuyu kapatabiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı