SanDisk Ultra flair 32 GB alınır mı?

Bütçe
100

John_Wick

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle ben USB'yi PS3'e oyun atmak için kullanacağım. Aynı zamanda telefonuma da bağlamak istiyorum ve oradan da USB'ye dosya aktarımı yapmak istiyorum. Bütçem 100 TL civarı bu fiyatlarda bu USB'yi buldum, telefona OTG ile bağlamayı düşünüyorum. Yorumlara baktım herkes çok ısınıyor falan yazmış kararsız kaldım. Ve SanDisk'in Dual modelinde telefonun anakartını yakıyor diye bir yorum gördüm ve bu beni biraz korkuttu. Acaba bu modelde de öyle bir sıkıntı olabilir mi? Sizin önerileriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Alınabilir ama performansından dolayı ısınan bir modeldir. Bununla bir arkadaşım parmağını yakmıştı. Kendim Kingston Exodia M 64 GB kullanıyorum ve tavsiye ederim.

Kingston DT100G3 DT106 vs. modelleri önermem. Random yazma hızları ile ilgili kronik bir sorunu var. Aynı şekilde Kingston Exodia modelinde de aynı sorun devam ediyor. Technopat YouTube kanalında topluluk kısmında yapılan testlerde de random hızının 0.001MB/s olduğunu görebilirsiniz. Bu bazen bilgisayarın çökmesine sebep oluyor.

Alınabilir ama performansından dolayı ısınan bir modeldir. Bununla bir arkadaşım parmağını yakmıştı. Kendim Kingston Exodia M 64 GB kullanıyorum ve tavsiye ederim.

Kingston DT100G3 DT106 vs. modelleri önermem. Random yazma hızları ile ilgili kronik bir sorunu var. Aynı şekilde Kingston Exodia modelinde de aynı sorun devam ediyor. Technopat YouTube kanalında topluluk kısmında yapılan testlerde de random hızının 0.001MB/s olduğunu görebilirsiniz. Bu bazen bilgisayarın çökmesine sebep oluyor.
Hocam çoğu kişi kingston almayın kronik sorunlu yazmış o yüzden çok güvenemedim. Benim amacım telefona bağlayıp ordan ps3 e oyun atmak sizin önerdiğinizin hızı ve ısınma durumu nedir, telefona taksam telefona zarar verir mi?

Sandisk gibi bir ürün almam. Bu USB bellek başıma çok oyun açtı. Format ekranında çıkmama gibi ve s sorunlar.

Kingston
Toshiba
Samsung
HP

Özellikle HP batarya konusunda iyi değil ama USB bellek konusunda çok iyi.
Bu markalar biraz bütçeyi aşıyor kingston a da çok güvenemiyorum olumsuz yorumu çok.

Exodia M modeli sorunsuz. Çıktığı sıralar almıştım, hala kullanıyorum. Herhangi bir ısınma veya çökme sorunu yaşamadım. DT105'i de kardeşim kullanıyor. Çok sık kullanmazsanız onun da tek sorunu random hızı.
Hocam exodia m telefonda otg kablo ile sorunsuz çalışır mı? Ona göre düşünebilirim.

Hocam exodia m telefonda otg kablo ile sorunsuz çalışır mı? Ona göre düşünebilirim.
USB'lerin %95'i telefonların %95'inde çalışır hocam.

Huawei Matepad 11'de Dark'ın OTG aparatı ile çalışıyor. (2 bölüntü olduğundan 58GB olarak görünüyor, normalde 62GB görünür.)
Screenshot_20230425_141534_com.android.settings.jpg

USB'lerin %95'i telefonların %95'inde çalışır hocam.

Huawei Matepad 11'de Dark'ın OTG aparatı ile çalışıyor. (2 bölüntü olduğundan 58GB olarak görünüyor, normalde 62GB görünür.)
Eki Görüntüle 1754060
Saolun hocam, ama sanırım adata uv150 alıcam, adata nın olumlu yorumu daha yüksek gibi geldi bana. Sizin görüşünüz nedir adata iyi midir?

Saolun hocam, ama sanırım adata uv150 alıcam, adata nın olumlu yorumu daha yüksek gibi geldi bana. Sizin görüşünüz nedir adata iyi midir?
Ondan da var bende. Plastiği takarken filan çıt çıt ediyor kırılacak gibi. Malzemesi "inanılmaz" kalitesiz, onun dışında bir sorunu yok. Aynı şekilde ısınıyor bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı