R rixon Kilopat Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 106 31 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, gönderdiğim linki birinden alacağım. Film aktarıp TV'den izleyeceğim. Bir türlü kararı veremedim. Bütçe sorun değil. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Şimdiden iyi günler.
Merhaba arkadaşlar, gönderdiğim linki birinden alacağım. Film aktarıp TV'den izleyeceğim. Bir türlü kararı veremedim. Bütçe sorun değil. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Şimdiden iyi günler.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.794 Çözümler 26 Yer Muğla 31 Mart 2023 #2 Ultra daha iyi benim görüşüm 5 yıldır bende yavaşlama bile olmadı bir de Cruzer Glide çok iyi.
R rixon Kilopat Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 106 31 Mart 2023 #3 Rustin Cohle dedi: Ultra daha iyi benim görüşüm 5 yıldır bende yavaşlama bile olmadı bir de Cruzer Glide çok iyi. Genişletmek için tıkla... Ultra almayı düşünüyordum da, plastik olmasından ve açma kapatma düğmesini kısa sürede bozulacak gibi görünyor.
Rustin Cohle dedi: Ultra daha iyi benim görüşüm 5 yıldır bende yavaşlama bile olmadı bir de Cruzer Glide çok iyi. Genişletmek için tıkla... Ultra almayı düşünüyordum da, plastik olmasından ve açma kapatma düğmesini kısa sürede bozulacak gibi görünyor.
hakki_csharp Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2023 #4 Ultra olabilir. ultra flairin ısınma sorunu olduğunu duymuştum. rixon dedi: Ultra almayı düşünüyordum da, plastik olmasından ve açma kapatma düğmesini kısa sürede bozulacak gibi görünyor. Genişletmek için tıkla... Dikkat ederseniz sorun olacağını düşünmüyorum.
Ultra olabilir. ultra flairin ısınma sorunu olduğunu duymuştum. rixon dedi: Ultra almayı düşünüyordum da, plastik olmasından ve açma kapatma düğmesini kısa sürede bozulacak gibi görünyor. Genişletmek için tıkla... Dikkat ederseniz sorun olacağını düşünmüyorum.