Sandisk Ultra II Mi Kingston V300 Mü?

Hangi SSD'yi almalıyım ?

• Kingston olan

Oy: 1 25,0%
  • Sandisk olan

Oy: 3 75,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

KralBenim

Hectopat
Daha fazla  
♣Sandısk 120 GB 7mm 550/500 Sata3 Sdssdhıı-120g-g25 Ultra II SSD
♣Kingston 120 GB v300 serisi sata 3.0 cache SSD okuma 450 yazma 450

Arkadaşlar hangi SSD'yi almalıyım ve de bu SSD'ler sistemimdeki anakarta falan uyar mı?

Sistem:
♦ XIGMATEK ASGARD 381 Kasa
♦ H81m PLUS Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta oluyor. Kasamın içerisinde HDD ve SDD için ayırdığım bölüme 1 adet fan üflüyor.

Test yapabileceğim bir program var mıdır ? Bir de sistemim SSD'ye yüklü test yaparsam sorun çıkar mı ?

AS SSD Benchmark adlı programı indirip kurdum. Sonuçlar budur. İyi mi ,Kötü mü ?

Bu arada aynı testi WD 1tb Caviar Blue HDD'me de yaptım ve Seq bölümündeki yazma hızı 144 mb

Hocam benim harddiskim kadar yazma hızı var SSD'nin. Yazma hızı berbat. Siz söylenen 450 MB'a kadar yazma hızı, verilen 100 MB. Isınma ile falan da alakası yok bunun yani. Bundan 1 ay sonra falan test edin eminim bu değerlerden çok daha düşük değerler alacaksınız. Garip bir SSD. Tavsiyem imkanınız varsa iade edip en azından Fury modelini almanız yönünde.

Çok garip bir şekilde evet yazma hızı berbat. Benim harddiskimin yazma hızı 144 mb. Yani vermişken 50tl daha fazla verilmeli.

Fakat bir de şu 4K ve 4K-64 trd yazan yerler nedir ? Benim harddiskimdeki o bölümler 1.5-2 mb civarında seyrederken ssd de bu 85. Bu bölümler tam olarak ne amlama geliyor açıklar mısınız ? Size de zahmet oluyor ama.

Bir de ssd'yi kullandım. Sistem şu an ssd'ye kurulu. İade edebilir miyim ? Edersem nasıl ?

Rastgele erişim hızı oluyor o. SSD'lerde çok yüksektir. Zaten o yüzden her şey hızlı açılır. Size söylenen hızı vermediğini söylerseniz bir ihtimal (pek sanmıyorum) iade edebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…