SanDisk Ultra mı yoksa PNY CS900 mü?

Sentepi

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Son düzenleme:
Her iki modeli de kullandım, bana göre SanDisk Plus- CS900- SanDisk Ultra şeklinde. SanDisk Plus'larda çok problem oluyor diyorlar ama ben henüz yaşamadım, CS900'ü de diğer PC'mde kullanıyorum memlunum. SanDisk Ultra'da hiç sıkıntı yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'leri resmi saticilar haricinde baska yerlerden almayin. Ultra 3D'nin saticisi resmi bir satici degil. Ek olarak ENC Bilgisayar'dan Kingston KC600 alanlarin SSD'leri sahte cikti.

SSD'leri resmi saticilar haricinde baska yerlerden almayin. Ultra 3D'nin saticisi resmi bir satici degil. Ek olarak ENC Bilgisayar'dan Kingston KC600 alanlarin SSD'leri sahte cikti.

Önceden o mu bu mu diyorduk şimdi ise sonra hangi site hangi satıcı diyeceğiz :)

Bu iki SSD hakkında çokça konu var ama güncel olarak bilgi almak istedim ve bütçe olarak 400TL'nin pek üstüne çıkamam, bu yüzden ikisi arasında kararsız kaldım.

Ultraya karar verdim.
SanDisk Ultra ama ENC Bilgisayar satıcısından almayın. Sahte satıyor.

Yetkili satıcıları olan GPNTeknoloji tekrar stoklara alırsa onu alın. Almazsa PNY CS900 alın.

Çoktan karar vermişsiniz, bence bir daha karar verin. @Lusyz size her şeyi anlatacaktır.

Ürün daha elime ulaşmamıştı ama iade talebi oluşturdum,3 gün içinde sonuçlanacağına dair mail aldım.Umarım sorun yaşamam,cevap verenlere çok teşşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı