SanDisk Ultra SD kart alınır mı?

Samed54

Hectopat
Daha fazla  
Bugün A101 de SanDisk'in Ultra serisi bir hafıza kartı gördüm 32 GB 140TL idi sizce alınır mı? Bir de kullanan varsa ömrü nasıldır? Sadece telefonun yedeğini tutacağım içinde.

Bugün A101 de SanDisk'in Ultra serisi bir hafıza kartı gördüm 32 GB 140TL idi sizce alınır mı? Bir de kullanan varsa ömrü nasıldır? Sadece telefonun yedeğini tutacağım içinde.
Kullanım amacınıza göre yeterli SanDisk kalitelidir. Ben Samsung Evo Plus 'dan Sandisk Extreme Pro'ya geçtim. Okuma Yazma hızları 4k kayıt alırken sıkıntı yaratıyordu Samsung hafıza kartının fakat depolama amaçlı kullanımda ayırt edilemez iyi markaların kartları.

O

Kullanım amacınıza göre yeterli SanDisk kalitelidir. Ben Samsung EVO Plus'dan SanDisk Extreme Pro'ya geçtim. Okuma yazma hızları 4K kayıt alırken sıkıntı yaratıyordu Samsung hafıza kartının fakat depolama amaçlı kullanımda ayırt edilemez iyi markaların

Hocam yazma hızı ile sorun yaşıyorsanız Lexar da alabilirdiniz o kartlarında yazma hızları çok yüksek ayrıca kendi telefonumda Samsung Pro Plus kullanıyorum gayet de memnunum.

Geçen sene kasım ayında aynı fiyata almıştım, hızı yavaş ama iş görüyor mu görüyor. Müzik çalarım için aldım ama albüm kapakları bile geç yükleniyor, hızını anlayın yani.

2 ay önce Kioxia Exceria SD kart aldım, 64 GB'yi 120 liraya almıştım indirim vardı. Hız olarak aynılar, ama daha ucuza daha yüksek kapasiteli almış oldum. 32 GB yetersiz gelebilir sürekli indirime giriyor aciliyetiniz yoksa indirime girmesini bekleyebilirsiniz bu ürünün.

Geçen sene kasım ayında aynı fiyata almıştım, hızı yavaş ama iş görüyor mu görüyor. Müzik çalarım için aldım ama albüm kapakları bile geç yükleniyor, hızını anlayın yani.

Ben sadece içine telefonun yedeğini atacağım zaten bana hızı pek de önemli değil benim için önemli olan köşede beklerken bozulmaması.

O

Hocam yazma hızı ile sorun yaşıyorsanız Lexar da alabilirdiniz o kartlarında yazma hızları çok yüksek ayrıca kendi telefonumda Samsung Pro Plus kullanıyorum gayet de memnunum.
Telefonda zaten fark yaratmaz çok evet Lexar markasınında güzel modelleri var benim kameramın sitesinde önerilen model Sandisk Extreme Pro olduğu için onu tercih etmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı