B burakgazman2 Kilopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar bir kullanıcının incelemesinde Sandisk'in bir USB belleğini gördüm. SANDISK SDDD-032G-G46 ULTRA DUAL 32 GB USB BELLEK - Teknosa , SANDISK ULTRA ANDROID DUAL SDDD2-032G-G45 32 GB USB DRIVE - Teknosa ve Sandisk 32 GB USB 3.0 Dual Drive USB Bellek SDDD2-032G-G46 Fiyatı arasındaki farklar nedir acaba? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bir kullanıcının incelemesinde Sandisk'in bir USB belleğini gördüm. SANDISK SDDD-032G-G46 ULTRA DUAL 32 GB USB BELLEK - Teknosa , SANDISK ULTRA ANDROID DUAL SDDD2-032G-G45 32 GB USB DRIVE - Teknosa ve Sandisk 32 GB USB 3.0 Dual Drive USB Bellek SDDD2-032G-G46 Fiyatı arasındaki farklar nedir acaba? Şimdiden teşekkürler.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 7 Ağustos 2015 #2 İkisinin model numarası aynı zaten. Hepsiburada.com'daki şu anda bu üç linkte en uygun fiyatı veren yer olduğu için ordan alabilirsin.
İkisinin model numarası aynı zaten. Hepsiburada.com'daki şu anda bu üç linkte en uygun fiyatı veren yer olduğu için ordan alabilirsin.
B burakgazman2 Kilopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2015 #3 Hepsiburada.com'daki Teknosa'daki biriyle model numarası aynı ama resimler değişik. Onların farkı nedir hocam? Ben kapaksız olan modeli istiyorumda yanlış almayayım.
Hepsiburada.com'daki Teknosa'daki biriyle model numarası aynı ama resimler değişik. Onların farkı nedir hocam? Ben kapaksız olan modeli istiyorumda yanlış almayayım.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 7 Ağustos 2015 #4 Resimler ve bilgiler internet sitelerinde yanlış olabiliyor. Hangisi doğrudur bilemiyorum. İnternetten alışverişte böyle ufak sorunlar olabiliyor.
Resimler ve bilgiler internet sitelerinde yanlış olabiliyor. Hangisi doğrudur bilemiyorum. İnternetten alışverişte böyle ufak sorunlar olabiliyor.