Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 21 Ağustos 2020 #1 Merhaba arkadaşlar Trendyol kuponum ile bir adet USB almak istiyorum. 2 tanesinde kafam takıldı. 32 GB 3.0 SanDisk vs Intenso 32 GB 3.0 ürünler aynı fakat marka farkı olur mu diye düşünüyorum. 16 GB 3.1 var onu da düşünüyorum. Intenso Ultra Line 32 Gb Usb 3.0 Flash Bellek Intns-32gb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Intenso Ultra Line 32 Gb Usb 3.0 Flash Bellek Intns-32gb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com SanDisk Ultra Flair 32 GB 3.0 USB Flash Bellek Sdcz73-032g-g46 Fiyatı - Trendyol Sandisk Ultra Flair 32gb Usb 3.0 Usb Flash Bellek Sdcz73-032g-g46 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Merhaba arkadaşlar Trendyol kuponum ile bir adet USB almak istiyorum. 2 tanesinde kafam takıldı. 32 GB 3.0 SanDisk vs Intenso 32 GB 3.0 ürünler aynı fakat marka farkı olur mu diye düşünüyorum. 16 GB 3.1 var onu da düşünüyorum. Intenso Ultra Line 32 Gb Usb 3.0 Flash Bellek Intns-32gb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Intenso Ultra Line 32 Gb Usb 3.0 Flash Bellek Intns-32gb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com SanDisk Ultra Flair 32 GB 3.0 USB Flash Bellek Sdcz73-032g-g46 Fiyatı - Trendyol Sandisk Ultra Flair 32gb Usb 3.0 Usb Flash Bellek Sdcz73-032g-g46 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 21 Ağustos 2020 #2 Sandisk al geç, yılların bellek markası.
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 21 Ağustos 2020 #3 baran_basaran dedi: SanDisk al geç, yılların bellek markası. Genişletmek için tıkla... İntenso sipariş verdim. Şimdi diğer markaları alabileceğimi gördüm. İptal edip SanDisk alabilirim çok önemliyse.
baran_basaran dedi: SanDisk al geç, yılların bellek markası. Genişletmek için tıkla... İntenso sipariş verdim. Şimdi diğer markaları alabileceğimi gördüm. İptal edip SanDisk alabilirim çok önemliyse.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Ağustos 2020 #4 İntenso hiç duymadım, ancak dandik bir marka gibi duruyor. Sandisk alın. Yıllardır Cruzer Blade'imden memnunum. Japonky dedi: İntenso sipariş verdim. Şimdi diğer markaları alabileceğimi gördüm. İptal edip SanDisk alabilirim çok önemliyse. Genişletmek için tıkla... Çok önemli bence, paranız çöpe bile gidebilir. İptal edin, Sandisk alın. Sandisk, ömürlük
İntenso hiç duymadım, ancak dandik bir marka gibi duruyor. Sandisk alın. Yıllardır Cruzer Blade'imden memnunum. Japonky dedi: İntenso sipariş verdim. Şimdi diğer markaları alabileceğimi gördüm. İptal edip SanDisk alabilirim çok önemliyse. Genişletmek için tıkla... Çok önemli bence, paranız çöpe bile gidebilir. İptal edin, Sandisk alın. Sandisk, ömürlük
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 21 Ağustos 2020 #5 Japonky dedi: İntenso sipariş verdim. Şimdi diğer markaları alabileceğimi gördüm. İptal edip SanDisk alabilirim çok önemliyse. Genişletmek için tıkla... Metal olması artıdır.10 yıldır 4gb Sandisk belleğim var bozulmadı ''banamısın'' demiyor.
Japonky dedi: İntenso sipariş verdim. Şimdi diğer markaları alabileceğimi gördüm. İptal edip SanDisk alabilirim çok önemliyse. Genişletmek için tıkla... Metal olması artıdır.10 yıldır 4gb Sandisk belleğim var bozulmadı ''banamısın'' demiyor.
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 21 Ağustos 2020 #6 baran_basaran dedi: Metal olması artıdır.10 yıldır 4gb Sandisk belleğim var bozulmadı ''banamısın'' demiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam o halde İntenso'yu iade ettim. Şimdi Sandisk alacağım. Peki Kingston 16 GB 3.1'e ne dersiniz o kadara gerek var mı?
baran_basaran dedi: Metal olması artıdır.10 yıldır 4gb Sandisk belleğim var bozulmadı ''banamısın'' demiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam o halde İntenso'yu iade ettim. Şimdi Sandisk alacağım. Peki Kingston 16 GB 3.1'e ne dersiniz o kadara gerek var mı?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 21 Ağustos 2020 #7 Japonky dedi: Tamam o halde İntenso'yu iade ettim. Şimdi Sandisk alacağım. Peki Kingston 16 GB 3.1'e ne dersiniz o kadara gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Yüksek hız iyidir ama, yüksek depolamaya her zaman ihtiyacın olacak.
Japonky dedi: Tamam o halde İntenso'yu iade ettim. Şimdi Sandisk alacağım. Peki Kingston 16 GB 3.1'e ne dersiniz o kadara gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Yüksek hız iyidir ama, yüksek depolamaya her zaman ihtiyacın olacak.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #9 Hocam almışken 32 GB alın. Fazla hız farkı olmaz.
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 21 Ağustos 2020 #10 baran_basaran dedi: Yüksek hız iyidir ama, yüksek depolamaya her zaman ihtiyacın olacak. Genişletmek için tıkla... Sandisk sipariş ettim.
baran_basaran dedi: Yüksek hız iyidir ama, yüksek depolamaya her zaman ihtiyacın olacak. Genişletmek için tıkla... Sandisk sipariş ettim.