Sandviç ekmekleri zararlı mı?

Marketlerde satılan paket sandviç ve hamburger ekmekleri zararlı mı? Yani fırından aldığımız ekmeğe ne katıldığını bilmiyorum ancak bunlarin içindekiler kısmında yaziyor hepsi. Katkı maddesi elbet var ama çok zararlı mıdır? Pratik olsun diye kullanıyorum ara öğün olarak arasına bir şeyler koyup yiyorum. Alternatif var mıdır? Bayağı baktım ancak hep içerik aynı ya da yakın.

Kullanmasanız iyi olur şöyle düşünün lütfen fırından 1 somun alsanız 3 4 gün sonra yiyemezsiniz ama aldığınız o ekmekler 1 2 ay belki daha fazla bozulmuyor bunun olmamasını sağlayan maddeleri düşünseniz ve görseniz yemezsiniz zaten.

Kanka emin ol marketten aldığın her şeyde var katkı maddesi. Yani ye gitsin çok takılma.

Bizim burada öyle bir şey yok. Tadı berbat market ekmeklerini yiyoruz mecbur.
Üzücü, Ankara'da yaşıyorum ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin böyle bir hizmeti var diye varsayımla söylemiştim. Ayrıca, yanlışım yoksa aynı şekilde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'de bu hizmeti sunuyor.

Böyle büyük şehirlerde olur. Tekirdağ'da yaşıyorum ben, dağın başı.
Allah'ın unuttuğu bir şehir burası.

TBMM'de de bu ekmekleri yiyorlar. Güzel bir deneyim olmuştu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…