Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #31 XEfe.Bey dedi: Afiyet şeker olsun hocam, bundan sonra sandviç yaparken marul ve domates doğradığımda siz ve bu konudaki tüm üyeler gelecek. Genişletmek için tıkla... Size de hocm. İyi sahurlar
XEfe.Bey dedi: Afiyet şeker olsun hocam, bundan sonra sandviç yaparken marul ve domates doğradığımda siz ve bu konudaki tüm üyeler gelecek. Genişletmek için tıkla... Size de hocm. İyi sahurlar
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 16 Nisan 2022 #32 XEfe.Bey dedi: Aleykümselam. İyi de ketçap zaten çok zararlı bir şey Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin Bu arada annene söyledin mi merak ettim?
XEfe.Bey dedi: Aleykümselam. İyi de ketçap zaten çok zararlı bir şey Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin Bu arada annene söyledin mi merak ettim?
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 16 Nisan 2022 #33 notcfn dedi: Sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Gece yedim sandviçleri, müp
U Umutin Zeptopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #34 Ekmeği al bıçakla arasını aç. Ketçap ve salamı koy. Sandviçin hazır
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.046 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2024 #35 XEfe.Bey dedi: Aleykümselam. İyi de ketçap zaten çok zararlı bir şey Genişletmek için tıkla... Hocam anneniz biraz fazla katı davranıyor bence, salam ketçap yemekten ölmez insan, Fast foodlar da yasaktır size. Üzüldüm adınıza vallahi.
XEfe.Bey dedi: Aleykümselam. İyi de ketçap zaten çok zararlı bir şey Genişletmek için tıkla... Hocam anneniz biraz fazla katı davranıyor bence, salam ketçap yemekten ölmez insan, Fast foodlar da yasaktır size. Üzüldüm adınıza vallahi.