yorgunsavascı999 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 346 3 Ağustos 2022 #1 Çok fazla sordum halen bir çözüm yolu bulmuş değiliz. Bu mudur hocam ya?
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 Ben senle arkadaş olurum.
yorgunsavascı999 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 346 3 Ağustos 2022 #3 Silinen üye dedi: Ben senle arkadaş olurum. Genişletmek için tıkla... Sen de beni bırakırsın hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 3 Ağustos 2022 #4 yorgunsavascı999 dedi: Sen de beni bırakırsın hocam. Genişletmek için tıkla... Steam hesabın varsa oyun arkadaşı olabiliriz 4 kişilik grubumuz var sende 5. ol istersen ölsekte arkadaşlığı bırakmayız
yorgunsavascı999 dedi: Sen de beni bırakırsın hocam. Genişletmek için tıkla... Steam hesabın varsa oyun arkadaşı olabiliriz 4 kişilik grubumuz var sende 5. ol istersen ölsekte arkadaşlığı bırakmayız
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #5 yorgunsavascı999 dedi: Sen de beni bırakırsın hocam. Genişletmek için tıkla... Ben asla bırakmam. Anasınıfın da tanıştığım bir kişi ile hala arkadaşım.
yorgunsavascı999 dedi: Sen de beni bırakırsın hocam. Genişletmek için tıkla... Ben asla bırakmam. Anasınıfın da tanıştığım bir kişi ile hala arkadaşım.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 3 Ağustos 2022 #6 yorgunsavascı999 dedi: Çok fazla sordum halen bir çözüm yolu bulmuş değiliz. Bu mudur hocam ya? Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları oynuyorsunuz?
yorgunsavascı999 dedi: Çok fazla sordum halen bir çözüm yolu bulmuş değiliz. Bu mudur hocam ya? Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları oynuyorsunuz?
peniks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1.084 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Ağustos 2022 #7 Kanka bence hayat tesadüflerle güzelleşiyor, aramakla olacak işler değil gibi hissediyorum.
yorgunsavascı999 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 346 3 Ağustos 2022 #8 peniks dedi: Kanka bence hayat tesadüflerle güzelleşiyor, aramakla olacak işler değil gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Bencede çok fazla takdım bu aralar herkesi öyle arkadaşıyla görmek internette bile.
peniks dedi: Kanka bence hayat tesadüflerle güzelleşiyor, aramakla olacak işler değil gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Bencede çok fazla takdım bu aralar herkesi öyle arkadaşıyla görmek internette bile.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 3 Ağustos 2022 #9 yorgunsavascı999 dedi: Çok fazla sordum halen bir çözüm yolu bulmuş değiliz. Bu mudur hocam ya? Genişletmek için tıkla... Benim de arkadaşım yok emin ol böylesi daha iyi. Kimsenin kendisinden başka dostu yok.
yorgunsavascı999 dedi: Çok fazla sordum halen bir çözüm yolu bulmuş değiliz. Bu mudur hocam ya? Genişletmek için tıkla... Benim de arkadaşım yok emin ol böylesi daha iyi. Kimsenin kendisinden başka dostu yok.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 3 Ağustos 2022 #10 icasilverballers dedi: Benim de arkadaşım yok emin ol böylesi daha iyi. Kimsenin kendisinden başka dostu yok. Genişletmek için tıkla... Yakın bir dostunun olması daha iyi gerçekten yalnız takılmak belli bir süre idare eder gerçek bir dost bulduğunuzda onunla oyun oynadığınızda tek başınıza oynamaktan daha fazla zevk alıyorsunuz.
icasilverballers dedi: Benim de arkadaşım yok emin ol böylesi daha iyi. Kimsenin kendisinden başka dostu yok. Genişletmek için tıkla... Yakın bir dostunun olması daha iyi gerçekten yalnız takılmak belli bir süre idare eder gerçek bir dost bulduğunuzda onunla oyun oynadığınızda tek başınıza oynamaktan daha fazla zevk alıyorsunuz.