PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 20 Kasım 2020 #11 erdemst17 dedi: Hocam tesadüf müdür bilinmez ama az önce bir tane daha ölü pixel konusu vardı bende kendi monitöre test yapayım dedim ve nasıl oldu hiçbir fikrimin olmadığı şekilde 3 ölü pixelim kayboldu. Daha testten önce vardı. Genişletmek için tıkla... Ben de o konudan sorna test yaptım. Açan arkadaş ne hayırlara vesile oldu bilmiyor. Onur Altuğ Sever dedi: Eki Görüntüle 744197 Genişletmek için tıkla... Analamayanlar için anlatayım: Sürprizbozan Hani ölü piksel ya? Hani Alive canlı demek ya? Hani... Anladın?
erdemst17 dedi: Hocam tesadüf müdür bilinmez ama az önce bir tane daha ölü pixel konusu vardı bende kendi monitöre test yapayım dedim ve nasıl oldu hiçbir fikrimin olmadığı şekilde 3 ölü pixelim kayboldu. Daha testten önce vardı. Genişletmek için tıkla... Ben de o konudan sorna test yaptım. Açan arkadaş ne hayırlara vesile oldu bilmiyor. Onur Altuğ Sever dedi: Eki Görüntüle 744197 Genişletmek için tıkla... Analamayanlar için anlatayım: Sürprizbozan Hani ölü piksel ya? Hani Alive canlı demek ya? Hani... Anladın?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 20 Kasım 2020 #12 Sıkışmış piksel olabilir kendi kendine geçtiyse.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 20 Kasım 2020 #13 SkyRose dedi: Sıkışmış piksel olabilir kendi kendine geçtiyse. Genişletmek için tıkla... Bir sorun teşkil eder mi?
SkyRose dedi: Sıkışmış piksel olabilir kendi kendine geçtiyse. Genişletmek için tıkla... Bir sorun teşkil eder mi?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 20 Kasım 2020 #14 PanzerTR dedi: Bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Geçtiyse boş verebilirsiniz.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 20 Kasım 2020 #15 SkyRose dedi: Geçtiyse boş verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oh be... Sırada ekran kartı var. Ondan sonra da SSD sonra da anakart. Rahatladım yani.
SkyRose dedi: Geçtiyse boş verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oh be... Sırada ekran kartı var. Ondan sonra da SSD sonra da anakart. Rahatladım yani.