erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.281 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Misaki Town 19 Aralık 2020 #21 Mega MegaPat dedi: Yok bu sabah hiç açılmadı o pencere ve Sabah'tan beri oyun oynuyorum ve oyunlar zaten ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın. Eğer yapamadıysanız Windows güvenli mod ile gerekli bilgileri alın ve temiz bir format atın.
Mega MegaPat dedi: Yok bu sabah hiç açılmadı o pencere ve Sabah'tan beri oyun oynuyorum ve oyunlar zaten ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın. Eğer yapamadıysanız Windows güvenli mod ile gerekli bilgileri alın ve temiz bir format atın.
Mega MegaPat Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #22 tasks diye bir dosyayı virüs buldu
petro_2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 19 Aralık 2020 #23 Mega MegaPat dedi: Tasks diye bir dosyayı virüs buldu Genişletmek için tıkla... Sildirin o zaman.
bertony Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 6 19 Aralık 2020 #24 Bugün bende bilgisayarımı açtığımda Malwarebytes'in kendiliğinden silindiğini gördüm çok şaşırdım. Tekrar yükledim ve aradım hiçbir sorun bulamamıştı.
Bugün bende bilgisayarımı açtığımda Malwarebytes'in kendiliğinden silindiğini gördüm çok şaşırdım. Tekrar yükledim ve aradım hiçbir sorun bulamamıştı.