xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 27 Mart 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkada çalan beatin mükemmelliği ile harmanlanmış enfes bir iş. Türkçe rapte underrated kalmış parçalardan birisi olduğunu düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkada çalan beatin mükemmelliği ile harmanlanmış enfes bir iş. Türkçe rapte underrated kalmış parçalardan birisi olduğunu düşünüyorum.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 27 Mart 2022 #2 Şanışer'in çoğu neredeyse hepsi bana göre underrated kalmış şarkılar. Hiç 50 100 milyon dinlendiğini görmedim bu adamın.
Şanışer'in çoğu neredeyse hepsi bana göre underrated kalmış şarkılar. Hiç 50 100 milyon dinlendiğini görmedim bu adamın.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 12 Nisan 2022 #3 Eskiden çok dinlerdim, şimdi nedense bana çekici gelmiyor. LUDOVICO II'nin birkaç parçası güzel geldi, onun haricinde Otuzuncu Gün'de güzel. Şanışer genel anlamda başarılı bir sanatçı.
Eskiden çok dinlerdim, şimdi nedense bana çekici gelmiyor. LUDOVICO II'nin birkaç parçası güzel geldi, onun haricinde Otuzuncu Gün'de güzel. Şanışer genel anlamda başarılı bir sanatçı.