Sansara karşı ne yapılabilir?

ARBOS

Centipat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 12 GB, İntel Core İ5-12400F, 16 GB RAM, 4 TB M.2 SSD
Merhaba şimdi ben gece 1'de bir sese uyandım. Gittim onların yuvasına bizim bahçenin taşında bana bakan uzun kuyruklu, hızlı ve tırmanabiliyor. Fotoğrafını koydum, sabah da gelmiş hindilerim ve tavşan vardı ama onları mahveder miş. Onların yuvasının da fotoğrafını koydum. Tavşanı köpek kafesinin kapısını duvara bakacak şekilde koydum ama onları ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapabilirim?

IMG_20250730_094834_677.jpg
20250729_082716.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir kere dadandıysa işiniz gerçekten zor, bizim 12 tane tavuk vardı neredeyse tamamını götürmüştü ki yakaladık.

Hocam bir kere dadandıysa işiniz gerçekten zor, bizim 12 tane tavuk vardı neredeyse tamamını götürmüştü ki yakaladık.

Bir kere taşın üstündeydide hindileride verdim aldığım yere ama kokuya gelmiş biraz daha gelirse barınağı arayıcağım.

Barınak gibi yerleri arayabilirsiniz bahçemize dadandı deyip. Olmadı tuzaklar kurun bunların kapanı filan oluyordur illaki.

Şimdilik sorun yok ama gece gene gelirse arayacağım yarın.

Bir kere taşın üstündeydide hindileride verdim aldığım yere ama kokuya gelmiş biraz daha gelirse barınağı arayıcağım.

Şimdilik sorun yok ama gece gene gelirse arayacağım yarın.
Aradığınızda geç olmasın da ne olursa olsun.

Öldürmen lazim ya da en kötü işe yarar mi bilmem ama, çuvala köpek tüyleri koy çuvalı da kümese as koku yapsın. Köpeğide salık tut.

Hocam köpeğim yok tüy hiç yok zaten ama şu an gelmiyor hindileride verdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı