Renkli Hectopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 282 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Webmaster<?php Fullstack ?> 23 Haziran 2023 #1 Evin bahçesine bir sansar girmiş. Korkuyorum da yaklaşamadım. Sansar saldırır mı arkadaşlar? Sansar insanlara saldırır mı yoksa uysal hayvanlar mıdır?
Evin bahçesine bir sansar girmiş. Korkuyorum da yaklaşamadım. Sansar saldırır mı arkadaşlar? Sansar insanlara saldırır mı yoksa uysal hayvanlar mıdır?
xAnstrox Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 Hocam yabani hayvan sevemezsiniz kedi gibi saldırır da sizden korkar genelde.
6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Haziran 2023 #3 Renkli dedi: Evin bahçesine bir sansar girmiş. Korkuyorum da yaklaşamadım. Sansar saldırır mı arkadaşlar? Sansar insanlara saldırır mı yoksa uysal hayvanlar mıdır? Genişletmek için tıkla... Tavukları boğan bir hayvan ne kadar uysal tartışılır.
Renkli dedi: Evin bahçesine bir sansar girmiş. Korkuyorum da yaklaşamadım. Sansar saldırır mı arkadaşlar? Sansar insanlara saldırır mı yoksa uysal hayvanlar mıdır? Genişletmek için tıkla... Tavukları boğan bir hayvan ne kadar uysal tartışılır.
Whion Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 336 Çözümler 1 23 Haziran 2023 #4 Eğer korkutursanız her hayvan saldırır ama sansarların saldıracağını sanmıyorum(lütfen aa saldırmazmış deyip sevmeyi denemeyin)
Eğer korkutursanız her hayvan saldırır ama sansarların saldıracağını sanmıyorum(lütfen aa saldırmazmış deyip sevmeyi denemeyin)