Sansürsüz ChatGPT önerisi

885108

Picopat
ChatGPT'nin sansürsüz açık olan hali yok mu? Bir olay anlatıyorum, cevaplayamam diyor. Kafiyeli küfür yaz diyorum, yapamam diyor. Sansürsüz ChatGPT var mı? Ücretsiz olursa güzel olur.

Aslında onu kandırarak cevap alabilirsin bu sorularına. Direkt sorunca cevap vermiyor.

Alternatif olarak pinokio'da açık kaynak yapay zeka araçlarını bilgisayarına yükleyip internet bağlantısı gerekmeden kullanabilirsin.

GPT4ALL bakabilirsiniz. Kendinize uygun olan yapay zeka modelini indirir kullanirsiniz. Internet uzerinde oyle sansursuz yapay zeka bulmaniz pek de mumkun degil bu arada.

ChatGPT'nin sansürsüz açık olan hali yok mu? Bir olay anlatıyorum, cevaplayamam diyor. Kafiyeli küfür yaz diyorum, yapamam diyor. Sansürsüz ChatGPT var mı? Ücretsiz olursa güzel olur.

Dostum samimiyeti kurarsan bomba planı bile hazırlıyor arkadaşça yaklaş.

Darkgpt diye bir şey vardı ama doğrusunu bulman gerekiyor.

Dostum samimiyeti kurarsan bomba planı bile hazırlıyor arkadaşça yaklaş.

Aga kafiyeli küfür bile yazamıyor onu nasıl hazırlatacak?

Grok, sansürsüz değil miydi?

Kanka o da aynı ChatGPT.

Darkgpt diye bir şey vardı ama doğrusunu bulman gerekiyor.

Çalışmıyor nedense.

GPT4all bakabilirsiniz. Kendinize uygun olan yapay zeka modelini indirir kullanirsiniz. Internet uzerinde oyle sansursuz yapay zeka bulmaniz pek de mumkun degil bu arada.

Niye ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki konuda yazan yöntemi denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…