Sansung NP350V5C-S0KTR Her Açılışta F10'a Basılıp Açılması

Sercan56

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşim yeni laptop alınca şu NP350V5C laptopu bana yolladı. İçinde windows 8.1 vardı. Ben de tamamen kafama göre temizleyip format atmak istedim. USB üzerinden win10'u yükledim gereksiz diye recovery bölümlerini sildim. Her neyse yükledikten sonra bilgisayar kendiliğinden açılmıyor F10'a basıp harddiski seçiyorum sonra açılıyor. BIOS'u çok kırcaladım hertürlü denedim olmuyor. Bazıları BIOS güncellemeyle çözmüş ama BIOS en günceli. Ne yapacağımı şaşırdım moralim çok bozuldu, lütfen yardım edin durumu nasıl çözeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geç cvp yazdığım için özür ancak bilmediğimden başlıkta lütfen ibaresini kullandığım için yönetim sağolsun hemen ceza verdi. Neyse konuya gelirsek çok şükür sorunumu çözdüm. Benzer sorunu yaşayanlar olursa yardım olması açısından yazmak istedim.
Mevcut bios ayarlarından şüphem yoktu ama ne denediysem manuel olarak hardiski seçmeden açılmıyordu. Daha önce çok format atmıştım düşündüm ve farklı olarak yaptığım tek şey recovery bölümünü silmiştim ve bu konuya odaklandım. Biraz araştırınca admin tool isimli bir programla recovery bölümünü tekrar oluşturup bölümleri düzenleyip format attım ve mevcut bios ayarlarıyla laptop sorunsuz açılmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…