Akşam saatlerinde mail kutuma bakıyım dedim kendi kendime şöyle bir var gereksiz e-posta kutumda. Yabancı forumlarda bakındım biraz dolandırıcı vs. deniyor. Daha önce başına gelen var mı? Ne yapmalıyım? Maili bildirdim bu arada.
Akşam saatlerinde mail kutuma bakayım dedim kendi kendime şöyle bir var gereksiz e-posta kutumda. Yabancı forumlarda bakındım biraz dolandırıcı vs. deniyor. Daha önce başına gelen var mı? Ne yapmalıyım? Maili bildirdim bu arada. Eki Görüntüle 2153807Eki Görüntüle 2153808
Akşam saatlerinde mail kutuma bakıyım dedim kendi kendime şöyle bir var gereksiz e-posta kutumda. Yabancı forumlarda bakındım biraz dolandırıcı vs. deniyor. Daha önce başına gelen var mı? Ne yapmalıyım? Maili bildirdim bu arada. Eki Görüntüle 2153807Eki Görüntüle 2153808
Akşam saatlerinde mail kutuma bakıyım dedim kendi kendime şöyle bir var gereksiz e-posta kutumda. Yabancı forumlarda bakındım biraz dolandırıcı vs. deniyor. Daha önce başına gelen var mı? Ne yapmalıyım? Maili bildirdim bu arada. Eki Görüntüle 2153807Eki Görüntüle 2153808