Şantaj maili

Cimere şikayet etsen ne yapabilir ki?

Öyle yaptım
Teşekkürler.
Klasik dolandırıcı taktiği, aman para falan yollamayın. Engelleyin ve spam olarak bildirin.
Gundiye nenemin gizli büyüsünü söyleyeceğim onu hacker kılıklı 9 yo androidoyunclub mcpe çocuğuna söyle (ishal büyüsü):
Acılı Adana gömdüm oturdum.
Cırcır oldum kudurdum.

Şu e-mail adresini de verebilir misin?
Noreply@ziggo.nl
Aynen şu e-mail adresini merak ettim.
Hatta direk ekran görüntüsü paylaşır mısın?

Şu e-mail adresini de verebilir misin?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-12-22-13-47-44.png
    125,5 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar
ziggo.nl adresini ararken soruma cevap buldum. Zaten bilgilerimi çalmak istediklerini anlamıştım ama burada paylaştığınız için teşekkürler. Bende sizinle paylaşmak istedim ki kimse böyle şeylere düşmesin. Kargonuz beklemekte ödeme yapmazsanız geri gönderilecek diye mail attı. Daha firma bana hiç bir kargo bilgisi göndermemişti. Ödemek için tıkladığımda Royal Mail sitesini taklit eden. www.hekimsigorta.com diye bir site çıktı.
Bana maili gönderen adres
john.keppel@ziggo.nl Düşmeyin. Hiç bişey yapamazlar. Sadece hırsızlar soysuzlar rahatsız ederler o kadar. https://hekimsigorta.com/royal/
Sayfa bulunamadı çıkıyor çünkü kaldırdılar ama ekran görüntüsünü aldım.

Dosya Ekleri

• 7CEA9DE7-0ADF-4A06-A935-62B9FBD060F7.png
    647,4 KB · Görüntüleme: 90
  • 30224E50-8BFF-4C75-8DD2-F72D0ADF104C.png
    302,1 KB · Görüntüleme: 89

Bu arkadaşlar kazanıyor demek ki, anlayabilmek için site tasarlamışlar.

Bana da bundan geldi fakat bilgisayarımdan bir ekran fotosu vardı. Sizce gerçek midir?

Resim atmanız mümkün müdür?
Bu PDF

Bu da ekran fotosu ve bu ekran fotoğrafı Temmuz ayının sonlarına ait fakat bana seni 5 ağustosta hackledim diyor anlamadım?

Bu PDF

Bu da ekran fotosu ve bu ekran fotoğrafı Temmuz ayının sonlarına ait fakat bana seni 5 ağustosta hackledim diyor anlamadım?
Bu da e postası: nelin_jhs@yahoo.es

Bu PDF

Bu da e postası: nelin_jhs@yahoo.es
Ve bu arada malum sitelere falan girmedim ya da mast. Yapmadım ama yazıyor. GÜNCEL bilgi tüm hesaplarımin şifrelerini değiştirdim.

@CBum

Dosya Ekleri

• Screenshot_xidnrn7yb7x3c.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…