Santrale 420 metre uzaklıkta VDSL alınabilir mi?

Alp25dt

Hectopat
Santrale 420 metre uzaktayım. VDSL internet kullanabilir miyim? NetSpeed altyapı sorguladığımda 44 Mbps alınabilir yazıyor.

Alınır. 650 metre mesafeden 55MBps Download/30MBps Upload(YAPA) alıyorum.

Santrale 420 metre uzaktayım. VDSL internet kullanabilir miyim? NetSpeed altyapı sorguladığımda 44 Mbps alınabilir yazıyor.

Şöyle söyleyeyim fiber varsa onu alın çünkü vdls 400 metre 1 km farkeder ama sonuçta gene gecikiyor sıkıntılar büyük.

Şöyle gözüküyor.
Şu an TürkNet kullanıyorum. VDSL'e geçmek istediğimde 1 ay önce santrale uzaksınız demişlerdi. Şu an tekrar talep ettim. Sonuçları buradan yazacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200825_204651_com.android.chrome.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 238
Şöyle gözüküyor.
Şu an TürkNet kullanıyorum. VDSL'e geçmek istediğimde 1 ay önce santrale uzaksınız demişlerdi. Şu an tekrar talep ettim. Sonuçları buradan yazacağım.
Oradaki verilere tam olarak doğru değil. Sorgulamaya göre bende 80Mbps alabiliyormuşum ama hattım 100Mbps hızı rahat bir şekilde kaldırıyor.

TürkNet ile konuştuğumda santrale olan uzaklık neden olarak gösterilip VDSL internet kullanamayacağım söylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…