Onemli degil. Bu arada etiketleme yine gelmedi, gezinirken denk geldim. Bu sorun hala devam ediyor. VDSL olman yorumlama konusunda isi kolaylastirdi. Normal kosullarda bu mesafeden o hizi cok rahat alman gerekir fakat port ve ic tesisat sagligi cok onemli faktor. Bu yuzden degerleri gormeden yorum yapilamaz.Şu an TTNET kullanıyoruz. 24/24 paketi var ve 22/ 2 geliyor. Hat değetlerini 2 saate atacağımSağolun.
Bana da bildirim gelmedi açtığım konulara bakıyordum.Onemli degil. Bu arada etiketleme yine gelmedi, gezinirken denk geldim. Bu sorun hala devam ediyor. VDSL olman yorumlama konusunda isi kolaylastirdi. Normal kosullarda bu mesafeden o hizi cok rahat alman gerekir fakat port ve ic tesisat sagligi cok onemli faktor. Bu yuzden degerleri gormeden yorum yapilamaz.
Maximum alinabilecek hiz ile SNR dogru orantili bu kesin olmasada cok yuksek ihtimal ile port veya ic tesisat sorunsuz. 43 Mbps en fazla alinabilecek hiz ise TürkNet 35 Mbps AKK'siz daha uygun olacaktir senin icin. Belki porta 43 atanmis olabilme ihtimalide var ve o yuzden hazir TT musterisiyken bolgendeki mudurluge gidip sorgula.Bana da bildirim gelmedi açtığım konulara bakıyordum.
Hat değerlerim:Eki Görüntüle 310536
Galiba 40 Mbps kadar download alabilirim.
bu ekrana nasıl ulaşabilirim acaba netspeed ne kadar hız verebiliyor bakmak istedim. Bu arada netspeedin adsl için 24mbps paketleri gördüm adsl2 plus gosteriyor hat değerlerim acaba bu hızı alabilirmiyimNetspeed firması bana bu değerleri söyledi.
Ayrıca hat değerlerim de mevcut.
Bunlar iyi değerler mi?
Eki Görüntüle 310430
Hat değerlerini akşam ekleyeceğim.
@Cleante bir bakar mısın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.