Santrale 91 metre uzaklıkta VDSL ile 75 Mbps hız alınabilir mi?

Hattim vdsl destekliyor ancak port sorunu var, port talep etsemde aylarca surebiliyor bu durum. Netspeede gecip port talebinde bulunucam ne zamanki port gelir o zaman vdsl e gecicem. Hat degerlerim bu sekilde

@NASIL BURDAYIM ADSL2+ 24 Mbps Netpseed paketine geçebilirsin, alt yapın destekliyor. Fakat dediğim gibi VDSL 24 Mbps öneririm.
Facebooktan adres bilgilerimi paylasinca bu sonuclari verdiler, 16 mbps lik paketimi secmeliyim, yalin adsl de superonline dan direkt gecis yapacagim icin port sorunu olmaz dediler ancak vdsl istersenz vdsl portu talep etmelisiniz dediler

Saha dolabi evimin hemen karsisinda 10 metre mesafe var 72MBPS alabiliyorum.

Hız mesafe ve santrale bağlı. Benim santral mesafem 250 metre ama 100 MBPS hız alabiliyorum.

Simdi ben 24 mbps lik paketemi basvurayim yoksa 16 likmi kararsiz kaldim @Cleante 24 mbps alabilirsin dedi. Degerleri boyle gorunce kafam karisti

Su an bos port yokmus. Kapatma olmadan direk gecis islemi ile 16 Mbps paketine gecebilirsin. Sonra musteri hizmetleri hat degerlerini gordugunde seni ADSL2+ 24 Mbps paketine gecirir. Buyuk ihtimal ile 18-19 Mbps alabilirsin. ADSL2+ bile olsa VDSL2 kadar iyi bir teknoloji degil. O yuzden senin VDSL bir pakete gecmeni oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…