Çözüldü Sant's Row The Third donma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

spartacus51

Kilopat
Yer
herhangi bir yer
Bu hatayı Saint's Row The Third oyunundan alıyorum, GeForce Experience'a girince Saint's Row The Third'ü optimize etmek istiyorum fakat izin vermiyor ve desteklenen oyunlar listesine baktığımda Saint's Row The Third'ün olduğunu görüyorum ve Saint's Row The Third'ü oynarken rastgele donmalar oluyor. Mesela oyunu çalıştırdım ilk 30 sn hiçbir şey yok yani oyun çok güzel ilerliyor. Sonrasında tahmini 15-20 saniyelik donmalar oluyor. Oyun donuyor, sonra geri devam ediyor. Oyun içinde rastgele donmaları çok gördüm, önceden Windows 8.1'de oynuyordum böyle bir sorunum yoktu şimdi Windows 10 Home 64 bit'te oynuyorum ve donmalar oluyor, uyumluluk falan o tarz ayarları yaptım ama bir şey fark etmedi. Oyunu oynayan arkadaşlarıma sorduğumda onlar hiç böyle bir sorun yaşamadıklarını söylüyorlar. Lütfen yardım edin, bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Ben oyunu windows 8.1 ve sonrasında yükseltme ile 10'da oynadım herhangi bir sorun yaşamadım. Oyununuz korsan ise belki o yüzden sorun olabilir. Değilse yükleme dosyalarınızı doğrulayabiliyorsanız doğrulayın. Yükseltmeden ötürü kayıp olmuş olabilir yada tam tanınmamış olabilir. Benimde durduk yere windows 10 güncellemesinden sonra gta 5 güncellememi indirip kurmak için oyunu yükleyin gibi bir hata veriyordu sonra bir şekilde tekrar tanıttım ve oldu. Dediğim gibi dosyalarınızda sorun olmuş olabilir. Sadece bu oyunda mı mevcut sorununuz.
Merhaba. Ben oyunu windows 8.1 ve sonrasında yükseltme ile 10'da oynadım herhangi bir sorun yaşamadım. Oyununuz korsan ise belki o yüzden sorun olabilir. Değilse yükleme dosyalarınızı doğrulayabiliyorsanız doğrulayın. Yükseltmeden ötürü kayıp olmuş olabilir yada tam tanınmamış olabilir. Benimde durduk yere windows 10 güncellemesinden sonra gta 5 güncellememi indirip kurmak için oyunu yükleyin gibi bir hata veriyordu sonra bir şekilde tekrar tanıttım ve oldu. Dediğim gibi dosyalarınızda sorun olmuş olabilir. Sadece bu oyunda mı mevcut sorununuz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı