Saphhire 5600 XT neden çok ucuz?

Sapphire modeline RX serisi yüzünden dolup taşan arıza başlıklarından ve Recep Baltaş'ın da önermeyişinden dolayı pek sıcak bakmıyordum ama incehesap indirimleriyle beraber 2000 TL civarına alabileceğimi düşününce açıkcası beni biraz ikna etti Sapphire Aslında almak istediğim model ASUS TUF 3 ama Saphhire ile arasında 500-600 TL fark var. 600 TL fark için 5-10 derece sıcaklığı ve ufak tefek sorunları da göze alabilirim.

2500 TL civarına Gigabyte da bulunabiliyor, hangisini tavsiye edersiniz?

Bence Nvidia için EVGA neyse AMD için de Sapphire odur. Keza video da bunu söylüyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaldı ki testte kullanılan model Pulse modeli. Nitro bile değil.

Ben de RX 580'i Cooler Master 500W 80+ ile kullandım. PSU ve ekran kartı sıfırdı. Sonuç, ekran kartı bu nedenden dolayı 8. ayda çöp oldu. Geçen sene açtığım konularda görebilirsiniz.
Doğrudur ancak ben RTX 2070S ile rahat kullandım tabii RTX 2080S'e cesaret edemedim ancak RX 5600XT rahat besleyebilir.

Eğer RX 5700 ve üstü alacaksan, TUF X3'den uzak dur. Pişman olursun. RX 5600 XT'de zaten düzeltilmiş EVO modeli ile çıktı. Sorun yok .
Doğrudur ancak ben RTX 2070S ile rahat kullandım tabii RTX 2080S'e cesaret edemedim ancak RX 5600XT rahat besleyebilir.
Şans sanırım . Ben bu yüzden artık güç kaynağını biraz daha yüksek alıyorum.

Gigabyte alabilirsiniz. Asus Tuf almayın daha az önce ısınma konusu açıldı kronik sorunlu bir model.

Şaka mı yapıyorsun? Sapphire Pulse 5500XT kullanıyorum muhteşem bir kart, Sapphire RX5000 serisinde muhteşem iş yapmış. Tam tersi Asus TUF, Sapphire Pulse'a göre çok daha vasat AMD 5000 serisinde. 5-10 derecede fazla sıcaklığı Asus TUF'ta görmen daha yüksek ihtimal

Gigabyte alabilirsiniz. Asus Tuf almayın daha az önce ısınma konusu açıldı kronik sorunlu bir model.
TUF kullanıcısı olarak açıklık getirmek istiyorum, öncelikle TUF serisi gereksiz pahalı. TUF serisi RX 5700/5700 XT modelleri sorunlu. ASUS VRAM'ler için boşluk bırakmamış sağ olsun. Ancak, bu modeller yenilendi. TUF X3 EVO olarak. Yani sorunlar çözüldü. Ama RX 5700/RX 5700 XT EVO modelleri henüz Türkiye'de satışa çıkmadı. RX 5600 XT ise direkt olarak EVO diye çıktı. RX 5600 XT'nin sorunlu modeli yok yani . Ama ben TUF önermem yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…