Saphirre 290 Tri-X vs Msı 290 Twin Forz

Hocam internette biraz araştır sen de ama ben kafayı yaktım yakacağım, amd'nin 280 290 modellerinden aşırı düzeyde "black screen/ siyah ekran" şikayeti var. Ben sırf ondan dolayı Asus gtx 780 mars düşünüyorum. Ama böyle bir şikayet olmasa Sapphire r9 290 tri-x oc ya da Powercolor r9 290 pcs+ almanı tavsiye ederdim.

Link atmayı unutmuşum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam internette biraz araştır sen de ama ben kafayı yaktım yakacağım, amd'nin 280 290 modellerinden aşırı düzeyde "black screen/ siyah ekran" şikayeti var. Ben sırf ondan dolayı Asus gtx 780 mars düşünüyorum. Ama böyle bir şikayet olmasa Sapphire r9 290 tri-x oc ya da Powercolor r9 290 pcs+ almanı tavsiye ederdim.

Link atmayı unutmuşum:

Aynı şey R9 270 ler içinde mi geçerli?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı