Şapka güzel mi?

Daha fazla  
Mükemmel bir şapka, rüzgarda uçmuyor, güneşten koruyor. Ek olarak fiyatı da bana uygun almayı düşünüyorum sizin düşünceniz nedir?

Güzel desek ne değişecek ki? Sana göre güzel olabilir başkasına göre çirkin başkasına göre iğrenç de olabilir. Eğer sana göre güzelse al.
Kalitesini sorsan eyvallah yorum yapalım da şimdi güzel veya çirkin olması göreceli bir kavram yani ne desek almalı ya da almamalısın bilemedim
Zaten kendin mükemmel demişsin uçmuyor güneşten koruyor vs. al o zaman bizim alman için bir şeyler mi dememiz gerekiyor

Eğer sen beğendiysen güzeldir kendin beğenip de sırf başkası beğenmedi diye almazsan veya beğenmezsen o hayat senin olmaz başkasının hayatı olur.

Hocam galiba Regular Show izlememişsiniz.

Çok güzelmiş

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam galiba regular show izlememişsiniz.

Hocam izledim de şapkasını alacak kadar bir çizgi filme fanatik olup kendimce mükemmel olduğunu söyleyip gene de insanlar bana almam için bahane çıkarsın diye forumda bunu tartışacak ve kendi içime sindirmek için çaba sarfetmem yani komik geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…