Sapphire 280x Vapor mu? MSI Gtx770 Gaming O.C mi?

Bence GTX 770 al, hem Geforce Experience içindeki Shadow Play yazılımı çok iyi iş görüyor. FRAPS kalitesinde video'lar çekiyor, 1 saatlik bir video'yu 1920x1080 çözünürlükte çektiğimde 16GB yer kaplıyor sonra onu editleyip boyutunu 6GB'a indirebiliyorum. 1Mbit upload internet hızıyla 12-13 saatte yüklüyorum youtube'a, ayrıca 60FPS kaydı olduğu için ShadowPlay'de 60FPS olarak youtube'a ekleyebilirsin. Örneğin şu yeniden oynadığım 60FPS olarak kaydettiğim Bioshock oyununa bakabilirsin. Bu video yarım sattlik bir video yaklaşık 7GB tutmuştu, editleyince 2,75GB'a düşürdüm ve 4-5 saatte yükledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu kadar kişi senin iyiliğini düşünüp zaman ayırıp yorum yapıyor...
İyi sosyaller. GTX770 ile size mutluluklar. @Göksel Gündüz rapor edildiniz. Ne mantıkla gtx770 öneriyorsunuz, bana bir tane doğru düzgün elle tutulur bir neden söyleyin. Bırakın şu fonboyluğu.

O fiyata inmişken R9 290 almamak büyük yanlış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…